Dolar 32,3060
%0.14
Euro 34,9516
%-0.09
Altın 2.446,980
%0.03
Bist-100 10.173,00
%1.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li kadınlar Ata'ya yürüyor

CHP'li kadınlar Ata'ya yürüyor

CHP Genel Merkezi’nin Ankara Arena’da, kadınların seçme ve seçilme haklarını elde etmesinin 83. yıldönümü düzenleyeceği Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması’na İzmir’den 145 otobüs bu gece hareket edecek.  İzmir'den 145 otobüsle çıkarma

  • Ege Postası
  • 04.12.2017 - 13:30

YAĞMUR UYGUR / EGEPOSTASI  - CHP Genel Merkezi, kadınların seçme ve seçilme hakkını elde etmesinin 83. yıldönümü olan 5 Aralık’ta Ankara’da 50 bin kadın ile Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması gerçekleştirecek. CHP İzmir Kadın Kolları Ankara’da yapılacak buluşma için İzmir’den bu gece 145 otobüsle çıkarma yapacak. Türkiye’nin dört bir yanından on binlerin katılımı ile gerçekleşecek büyük buluşma, Ankara Arena Spor Salonu’nda yarın saat 10.00’da başlayacak.

GRUP TOPLANTISI ARENA’DA YAPILACAK

“Kadınım, hakkım var. Yaşam benim, seçim benim. Ben Seçerim” sloganı ile düzenlenen buluşmada seçilmiş kadınlar, sivil toplum örgütü temsilcileri, ve anneler konuşacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı buluşmada, CHP’nin haftalık olağan Grup Toplantısı gerçekleştirilecek. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından sonra ise 50 bin kadın ile Arena’dan Anıtkabir’e yürünecek.

“ATA’NIN HUZURUNA ÇIKACAĞIZ”

Yapılacak buluşmaya İzmir’de uzun süredir hazırlık yapıldığını ifade eden CHP İzmir Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Kadın Kolları Genel Başkanımız Fatma Köse’nin düzenlediği bu önemli toplantıya İzmir’den büyük bir ilgi var. Uzun zamandır organizasyon ile ilgili çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Biz hazırız. 145 otobüsle gideceğiz. 5 Aralık günü Ankara Arena’da grup toplantısı ardından, Atamızın huzuruna çıkacağız” diye konuştu.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ VAR

On binleri bir araya getirecek buluşmaya Türkiye’nin önde gelen isimlerindne çok sayıda davetlinin katılacağı ifade edildi. Davetliler arasında Rahşan Ecevit, Sevinç İnönü, Olcay Baykal, Muazzez İlmiye Çığ, Ayşen Gruda, Sıla Gençoğlu, Sezen Aksu, Candan Erçetin, Türkan Şoray, Gülse Birsel ve Gezi Direnişi’nde hayatını kaybedenlerin aileleri gibi kamuoyunun yakından tanıdığı birçok ismin yer aldığı  ifade edildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.