Dolar 32,2826
%0.01
Euro 34,9554
%0.38
Altın 2.446,140
%0.88
Bist-100 10.173,00
%1.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'ın kafası karışık

Karabağlar'ın kafası karışık

Karabağlar CHP İlçe Örgütü’nün 418 delegesinin 3 adaylı seçimdeki dağılımı günden güne değişiklik gösteriyor. İlçe’de mahalle delege seçimlerinden kafası karışık çıkan delege yapısı. 3 adaylı seçimde tercihlerini sürekli değişince ağırlığın hangi grupta olduğuna da karar verilemediği iddia ediliyor. Kongre öncesi ilçede son durum

  • Ege Postası
  • 04.12.2017 - 10:14

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir’in kongre seçimlerinde en çok merak edilen ilçelerinden biri olan Karabağlar’da mahalle delege seçimlerinde oluşan karmaşık yapı varlığını sürdürüyor. 3 adaylı mahallede her hafta farklı bir adayın başkanlığı ağırlık kazanıyor.418 delegesi olan CHP Karabağlar İlçe Örgütü’nün hafta sonu yapılacak ilçe kongresi öncesi ne yapacağı merak konusu oldu. 

BAŞKAN TALİP, BELEDİYEDEN DESTEK VAR

İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız’ın yeniden göreve talip olduğu ilçede. Delege seçimleri sonrası ortaya çıkan karmaşık durumun varlığını koruması adaylarında çalışmalarını etkilemeye devam ediyor.Delegelerle görüşen. Yıldız’ın karışık grupları bir araya getirme çabasına belediyeden de destek geldiği ifade ediliyor.

HERKESLE GÖRÜŞÜYOR

İlçede bir diğer aday Eğit-Der Başkanı Necati Akpınar’ın ise Atatürkçü Düşünce Derneği ve Orhan Polat ekibinin desteğini arkasına aldıktan sonra daha seri hareket ederek tüm üyelerle görüşmelerine devam ettiği ifade ediliyor. Bir çok toplantının art arda yapıldığı ifade edilen Karabağlar’da oy pastasında dilimini büyüten Akpınar’ın durumunu kongre günü yapacağı listenin belirleyeceği ifade ediliyor. 

SORULARI YANITLIYOR

Karabağlar’ın üçüncü adayı Onur Utkan İlci’nin de toplantıları sürdürdüğü ifade edilirken delegelerin  bir çok sorusunu yanıtlamak durumunda kaldığı ifade edildi. İlci’nin tüm delegelere yönelik ikna çalışması sürüyor.

PARÇALI BULUTLU KARABAĞLAR

Sandıktan parçalı bulutlu çıkan CHP Karabağlar delegesinin başkan adaylarına göre dağılımını etkileyen isimlerin ise Ali Bartu, Bünyamin Yolal, Belediye Meclisi Üyesi Vahap Batuhan, Eğit-Der Yöneticileri, Atatürkçü Düşünce Derneği  yönetici ve üyeleri, Eski Başkan Orhan Polat ile Karabağlar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ceyhan Kayhan olduğu ifade edildi.

ORAN SIK SIK DEĞİŞİYOR

İlçede oy oranının taraflar arasında dağılımının 120-140-125 olduğu, kalan 33 oyun henüz hiç bir üyeye yönelmediği, bu dağılımın ise kongre gününde sandık başına gidilene kadar netleşmeyeceği ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.