Dolar 32,4141
%0.11
Euro 34,5942
%0.02
Altın 2.384,480
%0.18
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de tepki çeken fotoğraf

CHP'de tepki çeken fotoğraf

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun özel kalem danışmanı Kemal Işıldak ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada yayınlanan CHP Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Ester Bulut’a partililer ve diğer aday adayları tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu'nun danışmanı aday adayı ile bir arada

  • Ege Postası
  • 05.01.2019 - 12:34

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Çiğli Belediye Başkanı iken yakalandığı rahatsızlık nedeniyle yaşamını yitiren Ensari Bulut’un eşi Ester Bulut, bu kez tepki çeken bir fotoğrafla gündemde. CHP'den Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı olan Ester Bulut'un CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun özel kalem danışmanı Kemal Işıldak ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada yayınlaması bazı partililer ve diğer aday adaylarını isyan ettirdi.

Kemal Işıldak,  sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafın altına "İzmir’den bizleri ziyarete gelen arkadaşım Ester Bulut ile özçekim" ifadelerini yazdı.

BULUT’UN KEMAL IŞILDAK İLE ÇEKTİRDİĞİ FOTOĞRAFA TEPKİ

Partisinin genel merkez binasına giden ve üst düzey yöneticilerle görüşmeler yapan CHP Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Ester Bulut’un son olarak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Kemal Işıldak ile fotoğraf çektirmesi ve bu fotoğrafın sosyal medyada paylaşılmasına partililer ve Torbalı’daki diğer aday adayları tepki gösterdi.

ESTER BULUT’A ETİK DAVRANMAMA TEPKİSİ

Aynı zamanda CHP Kurultay Delegesi de olan Ester Bulut’un Kemal Işıldak ile çektirdiği fotoğrafa tepki gösteren partililer ve aday adayları, Bulut’un bu davranışlarıyla haksız rekabet ortamının oluşmasına neden olduğunu ve aday adayı olması nedeniyle davranışının etik olmadığını belirtti. Aynı zamanda Alevi Bektaşi Federasyonu üst kurul delegesi de olan Ester Bulut’un önce Urla’dan aday adayı olacağı belirtilmiş ancak Bulut fikrini son anda değiştirerek Torbalı’dan aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.