Dolar 32,4951
%0.18
Euro 34,8485
%0.31
Altın 2.435,750
%-0.12
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karabağlar’da kartlar yeniden karılıyor

CHP Karabağlar’da kartlar yeniden karılıyor

CHP Karabağlar’da siyaset yeniden şekilleniyor. Geçen yıl Aralık ayında yapılan kongre kıran kırana geçmiş ve Mehmet Türkbay 3 oy farkla yarışı kazanmıştı. Türkbay’ın kazanan listesinde il delegesi olarak yer alan Sema Çuhadaroğlu’nun ekipten koptuğu öğrenildi. Çuhadaroğlu’nun bundan sonra İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir ile siyaset yapacağı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 25.06.2020 - 11:30

EGEPOSTASI- Karabağlar’da geçen yıl 21 Aralık’ta yapılan ve kıran kırana geçen seçim sonunda 3 oy farkla seçimi kazanan taraf Rıfat Nalbantoğlu’nun desteklediği Mehmet Türkbay olmuştu. İlçe Başkanı Türkbay’ın kazanan listesinde il delegesi olarak yer alan ve ilçe kongresine 28 delegeyle gittiği belirtilen Sema Çuhadaroğlu’nun ekipten koptuğu öğrenildi.

Aradan geçen 6 ayda verilen sözlerin yerine getirilmediğini ileri sürerek ekiple yollarını ayıran 

Sema Çuhadaroğlu’nun, bundan sonra Karabağlar’ın önde gelen siyasetçilerinden İl Başkan Yarımcısı Çetin Özdemir ile yol yürüyeceği belirtildi.

Üçkuyular’daki nezih bir restoranda eşleriyle birlikte yemek yiyen Özdemir ve Çuhadaroğlu’nun sosyal medya paylaşımlarını görenler "CHP Karabağlar’da kartlar yeniden karılıyor" yorumları yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.