Dolar 32,2165
%0.16
Euro 35,1133
%0.06
Altın 2.470,990
%0.13
Bist-100 10.159,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Partili Kırkpınar mazbatasını aldı

İYİ Partili Kırkpınar mazbatasını aldı

Geçtiğimi Pazar günü tek aday olarak gittiği seçimde 461 delegenin oyuyla İYİ Parti İzmir İl Başkanı seçilen Hüsmen Kırkpınar İzmir İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

  • Ege Postası
  • 24.06.2020 - 14:42

Yusuf TOMRUK/EGEPOSTASI- Pandemi süreci nedeniyle geçtiğimiz Pazar günü Tarihi Havagazı Fabrikası’ndan gerçekleşen seçimde, Genel Merkez tarafından atandığı İl Başkanlığı koltuğuna 461 delegenin oyuyla yeniden oturan Hüsmen Kırkpınar İzmir İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

BENİM İÇİN ONURDUR

İYİ Partili ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin yalnız bırakmadığı İYİ Partili Kırkpınar şu açıklamayı yaptı; “İkinci olağan kongremizi yaptık. Delege arkadaşlarımızın, ilçe başkanlarımızın, teşkilat mensuplarımızın teveccühü ile adaylığımızı açıkladıktan sonra hepsinin eksiksiz desteğini gördüm. Bu desteği ve güveni sağlamış olanlara bu benim için bir onurdur dedim, bu onuru onlarla paylaşacağımı da söyledim. Bugün 24 Haziran, tam 2 yıl önce bugün İYİ Parti Millet İttifakı ile beraber parlamentoya girdi. Mazbatımızı bugün almış olmamız bizim için bir onurdur. Milletimize, partimize hayırlar getirmesini diliyorum. Kongreye katılan, mazereti olan, pandemi yüzünden gelemeyip bizleri arayan, gönlünün bizimle yan yana olduğunu söyleyen tüm teşkilat mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.