Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir heyet oluşturdu Vali Toprak'a gitti!

CHP İzmir heyet oluşturdu Vali Toprak'a gitti!

Ankara’da yapılacak barış mitingi öncesi yapılan bombalı saldırıda 86 kişinin yaşamını yitirmesiyle ülke yasa boğuldu. İzmir CHP'de, 7 kişiden oluşan heyet Vali Mustafa Toprak’a ziyaret gerçekleştirdi. Heyet adına görüşme sonrası basına açıklamada bulunan CHP İzmir Milletvekili Zekeriya Temizel, “Vali Mustafa Toprak'tan dikkatli olmalarını ve duygularını ifade eden insanların terörist muamelesi görmemelerini istedik” dedi. CHP İzmir heyet oluşturdu Vali Toprak'a gitti!

  • Ege Postası
  • 10.10.2015 - 21:21
EGE POSTASI - Ankara’da yapılacak barış mitingi öncesi yapılan bombalı saldırıda 86 kişinin yaşamını yitirmesiyle ülke yasa boğuldu. Yaşanan olay nedeniyle siyasi partiler, STK’lar harekete geçti. Gün içinde olağanüstü toplantı yapan CHP İzmir’de, İl Başkanı Bedri Serter, milletvekilleri Aytun Çıray, Kamil Okyay Sındır, Özcan Purçu, Zeynep Altıok Akatlı, Zekeriya Temizel, ve milletvekili adayı Ali Kemal Elitaş'tan oluşan heyet, İzmir Valisi Mustafa Toprak'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

"Serter'den Ankara'daki patlama sonrası ilk açıklama: CHP'de saha çalışmaları iptal"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Yaklaşık yarım saat süren toplantı sonrası heyet adına  CHP İzmir Milletvekili, Parti Meclis Üyesi Zekeriya Temizel basına açıklamada bulundu. Temizel’in şu ifadeleri kullandı;
TERÖRİST MUAMELESİ GÖRMESİNLER
  • Evrensel terör olayları ve uluslararası terör olayları bir yerde yaptığı eylemin mutlaka başka bir yerde devamını da getirir. O nedenle buna karşı ülkemizin gerekli önlemleri alması gerekiyor.
  • Elbette ki vefat eden insanlarla ilgili olarak değişik kentlerde bu duyguların dile getirildiği bazı olaylar olacak. Bizim bu tür duygu patlamalarına karşı insanlarımızın terörist muamelesi görmemesini çok net bir şekilde arzu ettik Sayın Valimiz'den…
  • Terör olayı ayrıdır. Demokratik haklarını haykırmak ayrı bir şeydir. Duygusal patlama ayrı bir olaydır. Emniyet güçlerimizin bu ayrımı yapacağından herhangi bir kuşkumuz yok.
  • Cumhuriyet Halk Partisi teröre karşı her türlü desteği vereceğini Merkez Yürütme Kurulu kararından sonra ilan etti. Bizde İzmir ili olarak aynı kararları bir kez daha sizlerin önünde tekrar ediyoruz. Bizler teröre karşıyız. Teröre karşı mücadelede kesinlikle ve kesinlikle her türlü özveriyi göstermeye hazırız. 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.