Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de saha stratejisi netleşiyor

CHP İzmir'de saha stratejisi netleşiyor

CHP İzmir’de genel seçim sürecinde alanda uygulanacak çalışma programı şekilleniyor. İl Başkanı Bedri Serter ve başkan yardımcılarının, adayların ikişerli olarak dolaşmasını ve yanlarında ilçelerde sevilen aday adaylarının yer almasını planlıyor. Alan çalışması topyekün 19 Nisan'daki aday tanıtım toplantısı sonrası başlayacak. Öte yandan Serter, Cuma saat 10:00'da ilçe başkanlarıyla toplantı yapacak. Aynı gün milletvekilleriyle yapılması planlanan toplantı pazartesiye ertelendi. ​CHP İzmir’de

  • Ege Postası
  • 16.04.2015 - 12:44
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de 7 Haziran genel seçimlerinde sahadaki çalışma programı netleşiyor.  CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter ve il başkan yardımcıları, Cuma sabah 10:00'da  ilçe başkanlarıyla bir araya gelecek. Toplantıda sahadaki çalışma stratejisiyle ilgili fikir alışverişinde bulunulacak. Aynı gün milletvekili adaylarıyla yapılması planlanan toplantı, adayların büyük kısmının Ankara’da olması nedeniyle pazartesi gününe ertelendi.

İKİŞERLİ DOLAŞILSIN
İl Başkanı Serter, ilçe başkanlarından ilçelerde hangi mahallelere gidilmesine ağırlık verilmesini, adayların yanında kimlerin yer alması gerektiği konusunda fikir alacak. Ege Postası’nın edindiği bilgiye göre İl Başkanı Serter ve başkan yardımcılarının, adayların ikişerli olarak dolaşmasının, yanlarında da ilçelerde sevilen aday adaylarının yer almasının faydalı olacağını düşündükleri öğrenildi. Özellikle İzmir’i çok iyi bilmeyen kontenjan adaylarının yalnız dolaşmamasının, Tuncay Özkan, Mustafa Balbay ve Özcan Purçu gibi adaylarında aday oldukları bölge dışında diğer bölgede de çalışma yapmalarının planlandığının öne çıktığı belirtildi. İlçe başkanlarının adayların yanında  olması, ilçelerden kadın ve gençlik kolları yöneticilerininde adaylarla birlikte ziyaretlerde yer alıp broşür dağıtmaları planlanıyor.

KOMİSYONLAR ANLATILACAK
Serter’in  il bünyesinde oluşturulan 8 komisyon hakkında ilçe başkanlarını bilgilendireceği, komisyonlarla koordineli bir biçimde çalışılmalarını isteyeceği öğrenildi. Serter’in ilçelerde açılacak ofisler içinde öneri alacağı belirtildi.

19 NİSAN SONRASI TAM KADRO SAHAYA
Alan çalışması topyekün, 19 Nisan'daki aday tanıtım toplantısı sonrası başlayacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.