Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Dikili’ye özel jest

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Dikili’ye özel jest

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 5 kez başbakanlık yapmış siyaset adamı Bülent Ecevit'in heykelini Dikili halkına armağan etti. Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'e özel jest

  • Ege Postası
  • 16.04.2015 - 11:08
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un görevde bulunduğu 1 yıllık süre içerisinde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarının anısına dünyaca ünlü şair Ahmed Arif’in oğlu heykeltıraş Filinta Önal tarafından yapılan sosyal demokratların simge ismi Bülent Ecevit’in dev heykelini Dikili halkına hediye etti.
 
Anlamlı Ödül
 
2014 Yerel Seçimlerinde aldığı rekor oyla Dikili Belediye Başkanlığı görevine seçilen Veteriner Hekim Mustafa Tosun, 1 yıllık belediye başkanlığı sürecinde Dikili’de ilkleri gerçekleştirerek yaptığı başarılı çalışmalar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gözünden kaçmadı.  CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ilçede gerçekleştirdiği sosyal demokrat belediyecilik çalışmalarıyla öne çıkan Mustafa Tosun’u anlamlı ödüle layık görerek, Türkiye'nin Karaoğlan'ı, unutulmaz halkçı siyasetçisi, şair ve yazar, beş kez başbakanlık yapmış dürüstlüğü ile tarihe geçen siyaset adamı Bülent Ecevit'in heykelini Dikili halkına armağan etti.
 
Dikili’ye Büyük Gurur
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun verdiği anlamlı ödül dolasıyla büyük gurur yaşayan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, yaptıkları çalışmaların Genel Başkanları Kılıçdaroğlu tarafından ödüllendirilmesinin onur verici olduğunu belirterek, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun bize olan güveni ve desteği, şahsımın ve çalışma arkadaşlarımın hizmet şevkini ve azmini daha da arttırdı. Bundan sonra da tüm çabamız, ilçemizi İzmir’in ve bölgemizin cazibe merkezi haline getirmek. Bunun için de, gece-gündüz demeden çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz’ dedi.
 
Törenle Açılacak
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından hediye edilen 2 metrelik Bülent Ecevit heykelini ilçenin en önemli arterlerinden biri olan ve şuan da modernizasyon ve sinyalizasyon çalışmaları devam eden Bülent Ecevit Kavşağı’ndaki orta refüje yerleştireceklerini kaydeden Başkan Tosun, “ Türk siyasi hayatının bilge ismi Merhum Bülent Ecevit’in heykelini ilçemizi ziyaret eden herkesin keyifle göreceği bir yere dikeceğiz. Ne mutlu ki, artık Karaoğlan bize emanet. Bu emanete sahip çıkmak bizim için önemli. Onun için de, her geçen gün daha çok çalışacağız. Ayrıca önümüzdeki günlerde Genel Başkanımızın İzmir programına göre bir açılış düzenlemeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.