Dolar 32,3684
%-0.21
Euro 34,7499
%0.03
Altın 2.434,670
%-0.16
Bist-100 10.048,00
%1.34

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de miting teyakkuzu!

CHP İzmir'de miting teyakkuzu!

CHP İzmir’de 30 Mayıs’taki miting öncesi ilçe başkanları toplantısı yapıldı. Toplantıda miting günü yapılacak çalışmalar netleşti. İl Başkanı Bedri Serter ve Bornova İlçe Başkanı Fatma Doğru arasında tansiyon yükseldi. Foça İlçe Başkanı Günal Biçer'in ise, İzmir Milletvekili Adayı, Eski Maliye Bakanı Zekeriya Temizel’in alanda olmamasını eleştirdiği ve Temizel'in yerel seçimlerde DSP’ye gidenlerin geri dönmesi için çalışma yaptığını iddia ettiği öğrenildi. CHP İzmir’de

  • Ege Postası
  • 21.05.2015 - 18:31
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP İzmir’de 30 Mayıs cumartesi günü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştireceği miting öncesi ilçe başkanları toplantısı yapıldı. Toplantıda miting günü yapılacak çalışmalar netleşti.

AFİŞ SEFERBERLİĞİ
CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter ve il başkan yardımcıları, 30 Mayıs’ta Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleşecek miting için ilçe başkanlarından katılımın yüksek olması için çalışma yapmalarını istedi. İlçe başkanlarından otobüs kaldırmaları ve üyeleri alana getirmeleri istendi.  İl Başkanlığı katılımın yüksek olması için reklam çalışmasına önem verecek. Kenttin tüm noktalarındaki billboardlar kiralanacak. Kentteki bir çok noktada pankart ve afişler asılacak.
 
BALKONLARA AFİŞ
CHP İzmir İl Başkanlığı, ana yollarda bina giydirmesi yapacak. İl Başkanlığı, üzerinde Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının bulunduğu ‘Yaşanacak bir Türkiye sözü veriyorum’ yazılı afişler hazırlatıp,  miting güzergahında dağıtacak. İsteyenler evlerinin balkonlarına miting günü asacak.

DENİZDEN ÇIKARMA
Miting günü, Balçova, Narlıdere, Güzelbahçe ve Karşıyaka ilçe örgütleri teknelerle denizden miting alanına gelecek.

DOĞRU KONUŞMADAN GİTTİ
Öte yandan toplantıda ufak çaplı kriz yaşandı. İlçe başkanlarının ilçelerdeki son durum hakkında tek tek bilgilendirme yaptığı sırada, İl Başkanı Bedri Serter’le yıldız bir türlü barışmayan Bornova İlçe Başkanı Fatma Doğru’nu “İşim var ben ayrılacağım. Bana söz verilsin” demesi üzerine, Serter, “Süreçte bir daha toplanamayabiliriz. Önemli değilse işiniz bekleyin. 3-4 başkan sonrası sıra sizde. Siz de bilgilendirmenizi yapın öyle gidin” dedi. Doğru’nun “Toplantının sonuna kadar kalamam. İlce başkanıyım beni azarlar gibi konuşamazsınıznız. Bekleyemem” demesi üzerine, Serter, “Daha önceki toplantıya gelmediniz.
Bekleyemezseniz  gidin o zaman” derken, Doğru da toplantıdan ayrıldı.

ÖZKAN MEMNUNİYETİ
Öte yandan Selçuk, Konak ve Torbalı ilçe başkanlarının, Milletvekili Adayı Tuncay Özkan’ın saha performansının kendilerini şaşırttığını, Özkan’ın çok iyi çalıştığını ve bu durumdan memnun olduklarını dile getirdikleri belirtildi.
 
BİÇER’DEN ŞOK TEMİZEL ÇIKIŞI
Toplantıda en önemli çıkış Foça İlçe Başkanı Günal Biçer’den geldi. Yerel seçimde DSP’ye giden eski ilçe başkanı Osman Mert ve onla birlikte hareket eden eski partililerin CHP’ye geri dönmek istemesine sıcak bakmayan Biçer’in CHP İzmir Milletvekili Adayı Zekeriya Temizel’i hedef aldığı ve, “Kendisini alanda göremiyoruz ama yerel seçimlerde DSP'ye gidenlerin, DSP için çalışanların  partiye dönmesi, kazandırılması için çalışıyor” dediği ifade edildi. Biçer’in flaş çıkışı sonrası İl Başkanı Serter’in, “ Öyle bir şey yok. Kim söylüyor bunları size... Bu konuyu kapatın” dediği öğrenildi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.