Dolar 32,2658
%-0.03
Euro 35,0661
%-0.05
Altın 2.469,710
%0.14
Bist-100 10.320,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de 'çatı' zirvesi!

CHP İzmir'de 'çatı' zirvesi!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu İzmir’den uğurlayan partinin kurmayları, il binasında bir araya geldi. Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, İl Başkanı Ali Engin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, milletvekilleri ve il yöneticileri 22 Temmuz’da İzmir’e gelecek olan Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun programını şekillendirdi.

  • Ege Postası
  • 19.07.2014 - 18:33
EGE POSTASI/HABER MERKEZİ- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu 2 günlük program kapsamında İzmir’de ağırladıktan sonra Balıkesir’e uğurlayan partinin kurmayları il binasında bir araya geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, CHP İl Başkanı Ali Engin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Milletvekilleri Mehmet Ali Susam, Mustafa Balbay, Oğuz Oyan, Alaatin Yüksel, Mustafa Moroğlu ve İl yöneticilerini bir araya getiren toplantının gündemi Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu oldu. Toplantıda 22 Temmuz’da İzmir'e gelecek olan İhsanoğlu’nun  programı masaya yatırıldı.


CHP Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, toplantı sonunda basına İhsanoğlu’nun  şekillenen programını hakkında bilgi verdi.

PROGRAMI ŞEKİLLENDİ                                                                               
 Çıray’ın açıkladığı programa göre  Ekmeleddin İhsanoğlu 22 Temmuz Salı günü  saat 12:30’da İzmir’e gelecek. Havalimanında karşılanacak olan İhsanoğlu’na otobüsle şehir turu attırıldıktan sonra Zübeyde Hanım’ın mezarı ziyaret edilecek.  İhsanoğlu'nun bir sonraki durağı Atatürk Müzesi  olacak. İhsanoğlu burada basın toplantısı düzenlenecek. Basın toplantısı halka açık olacak. Basın toplantısından sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret edecek İhsanoğlu daha sonra Adnan Saygun Kültür Merkezinde STK’ lar ve basın temsilcileriyle bir araya gelecek. Üniversite ve çeşitli kuruluşların temsilcileriyle özel görüşme yapacak Ekmeleddin İhsanoğlu  akşam ise Havagazı Fabrikasına iftara geçecek, iftardan sonra İhsanoğlu TV programına katılacak, daha sonra İstanbul’a hareket edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.