Dolar 32,2610
%-0.04
Euro 35,0627
%-0.06
Altın 2.467,020
%0.03
Bist-100 10.320,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de 3'ü yine bir arada!

CHP İzmir'de 3'ü yine bir arada!

CHP İzmir’de il kongresinde birlikte hareket eden Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve Konak İlçe Başkanı Şakir Başak sürpriz Ankara ziyaretleri sonrası bu kez de ilçe turuna çıktı. İlk durak Küçük Menderes oldu. Sürpriz Ankara çıkarmasından sonra bu kez ilçe turuna çıktılar

  • Ege Postası
  • 04.01.2016 - 12:36
EGE POSTASI - CHP İzmir'de 20 Aralık'taki İl Kongresi'nde il başkan adayı olan ve Alaattin Yüksel'e karşı seçimi kaybeden  Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, kongrede kendisine açık destek veren Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve Konak İlçe Başkanı Şakir Başak ile birlikte ilçe turuna çıktı.

Kongrede, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve 21 belediye başkanına karşı mücadele verip, seçimi kılpayı kaybeden Kavalar, örgüte teşekkür turuna çıktı. Kavalar yanına Başak ve Alper’i de aldı.

İLK DURAK BEYDAĞ
3’lünün ilk durağı Beydağ oldu. Kavalar, Alper ve Başak, ilçe binasında ilçe başkanı Feridun Yılmazlar ile bir araya geldi. Beydağ’dan başlayan ziyaret Küçük Menderes’te (Kiraz, Ödemiş, Tire, Bayındır) devam etti.


Kavalar, “ Teşekkür turuna çıktık. İlçe başkanlarımızı ziyaret etmek istedik. Kongrede demokrasi şöleni yaşandı. Bize oy atıp atmamaları önemli değil. Önemli olan demokrasi şölenine katkı koymaları” dedi.



Kavalar, Alper ve Başak geçtiğimiz günlerde de Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’yla bir araya gelmişti. Görüşmede il kongresi, kurultay, tüzük ve 2019 süreci ele alınmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.