Dolar 32,2329
%0.16
Euro 34,9539
%-0.03
Altın 2.412,060
%-0.53
Bist-100 10.400,00
%-0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li gençlerden çocuklara yeni yıl hediyesi

CHP'li gençlerden çocuklara yeni yıl hediyesi

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Gençlik Kolları, yeni yıla saatler kala hazırladıkları projeyle gönüllere dokundu.

  • Ege Postası
  • 01.01.2016 - 11:13
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Gençlik  Kolları ve İzmir İl Gençlik Kolları ortaklaşa hazırladıkları proje kapsamında yeni yıla saatler kala Aliağa'da çocuklara hediye dağıttı.

Görevi bugün teslim alan İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse vakit  kaybetmeden çalışmalara başladı. Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, Aliağa Gençlik Kolları Başkanı Berkay Aktaş, Dikili Gençlik Kolları Başkanı Gamze Algır ve çok sayıda partili akşam boyunca aileleri ve çocukları ziyaret ederek hediye dağıttı. Partililer yeni yıla Aliağa'da çocuklara hediyeler verip onları mutlu ederek girmenin her şeyden önemli olduğunu belirtti.

İlçe Başkanı Özcan Durmaz, gençlere bu duyarlılıkları için teşekkür ederek, bu akşam onlarla olmaktan gurur duyduğunu ifade etti.

UMUDU, KARDEŞİLİĞİ AŞILAMAK İÇİN... 
İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse, "Böyle anlamlı bir etkinliğe imza attığımız için gururluyuz, bu  çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz biz umudu, kardeşliği aşılamak için çalışan gençleriz sorumluluğumuz bu derece büyük ve anlamlıdır her zaman bu sorumluluk bilinciyle görevimizi yerine getireceğiz" diye konuştu.

ÖLÜMÜN DEĞİL BARIŞIN EGEMEN OLDUĞU BİR DÜNYA... 
Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Berkay Aktaş "Biz ülkemizdeki çocuklara ölümün egemen olduğu bir dünya değil barışın egemen olduğu bir dünya bırakmak için çalışıyoruz ve  bizler bu çalışmayı yaparken çocukların yüzündeki gülümsemeyi yüreğimizdeki sıcaklıkla  birleştiriyoruz" dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.