Dolar 32,2819
%0.02
Euro 35,0407
%-0.13
Altın 2.474,820
%0.35
Bist-100 10.512,00
%1.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de kongre öncesi aday bolluğu: Eski başkan bombası!

CHP İzmir'de kongre öncesi aday bolluğu: Eski başkan bombası!

CHP İzmir’de 9 Ocak’ta yapılacak olan il kadın kolları kongresi öncesi aday bolluğu dikkat çekiyor. Sibel Parmaksız ve Tansel Namlıses adaylıklarını ilan ederken, Saniye Bora Fıçı nabız yokluyor. Gündeme bomba bir isim düştü. 2012’de CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı yapan, Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Nurşen Balcı tabandan gelen ‘aday ol’ baskısı sonrası sahaya indi. CHP İzmir'de kongre öncesi aday bolluğu

  • Ege Postası
  • 04.01.2016 - 10:40
EGE POSTASI - CHP İzmir’de gözler Pazar günü yapılacak olan il kadın kolları kongresine çevrildi. İzmir Sanat’ta yapılacak kongre öncesi aday bolluğu dikkat çekiyor.

YANYA ADAY DEĞİL
Mevcut başkan Nurhan Yanya’nın aday olmayacağı kongre için 1 Kasım seçimlerinde milletvekili adayı olan Sibel Parmaksız ve Bayraklı’dan Tansel Namlıses adaylıklarını ilan eden isimler olmuştu.

Mevcut yönetim aday çıkarmak isterken ibre İl Kadın Kolları Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Saniye Bora Fıçı’ya döndü. Fıçı’nın adaylık durumunu resmileştirmesi beklenirken gündeme bomba bir isim düştü.


BALCI SÜRPRİZİ
2012’de CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı yapan, Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Nurşen Balcı tabandan gelen ‘aday ol’ baskısı sonrası sahaya indi. Balcı, iki gün içinde yapacağı görüşmeler neticesinde son kararını verecek. Kadın kolları başkanlığı yaptığı dönemde örgütlerle iyi ilişkiler içinde olan Balcı, “ Bir süredir aday olmam için baskı var. Net bir karar vermedim. Görüşmeler sürüyor. Bana bir ihtiyaç olursa görevden kaçmam” dedi.

Balcı Mart 2012’de Nazan Çetin’in ardından il kadın kolları başkanlığına atanmıştı. Balcı 2014 yerel seçimlerinde Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi seçildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.