Dolar 32,3840
%-0.12
Euro 34,5750
%-0.65
Altın 2.385,610
%-2.03
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Çiğli Muhtarlarla Buluştu

CHP Çiğli Muhtarlarla Buluştu

CHP Çiğli İlçe Örgütü ilçede görev yapan mahalle muhtarları ile kahvaltıda buluştu. Muhtarların yoğun katılım gösterdiği toplantıda Çiğli’nin sorunları Masaya yatırıldı. CHP Çiğli İlçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Muhtarlar CHP’den ve yerel yönetimlerden beklentilerini aktardılar.

  • Ege Postası
  • 26.01.2015 - 12:00
Çiğli Muhtarlar Derneği Başkanı ve Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarı Abdullah Gül yaptığı açılış konuşmasında Muhatarların halka en yakın yönetim birimi olduğunu vurguladı.

CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü toplantıda yaptığı konuşmada “Cumhuriyet Halk Partisi olarak muhtarlara çok önem veriyoruz. Halkın oyuyla doğrudan seçildiniz. Halkın temsilcisisiniz. Sizlerden aldığımız bilgiler bizler için çok önemli. Parti olarak muhtarların haklarının ve yetkilerinin artırılmasından yanayız.” dedi. “Muhtarların sorunları bizim sorunlarımızdır. Halkın sorunlarıdır.” diyen CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü konuşmasına şöyle devam etti. “AKP’nin oylarıda 2009’dan bu yana her seçimde düşüyor. Oylarımız 6.000 den 60.000’e çıktı. Bu genel seçimlerde de daha da artacak. Çiğli artık CHP’nin kalesidir! CHP için Karşıyaka neyse Çiğli’de odur. Aldığımız her oyun hakkını vereceğiz. Bu bizim Çiğli halkına borcumuzdur. Çiğli Halkının yaşam kalitesini yükseltmek için Belediye Başkanımız, meclis üyelerimiz ve parti örgütümüz canla başla çalışıyor.Çalışmaya da devam edecek. Göreceksiniz çok yakın bir zamanda Çiğli Kuzey’in yıldızı olacak! ”

Katılan muhtarlara Çiğli halkına verdikleri hizmet için teşekkür eden CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü’nün konuşmasının ardından toplantı muhtarların tek tek söz alarak mahallelerin sorunlarını aktarmasıyla devam etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.