Dolar 32,3778
%-0.13
Euro 34,7616
%-0.12
Altın 2.411,660
%-0.96
Bist-100 10.099,00
%0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'ın gururu oldu

Karabağlar'ın gururu oldu

Karabağlar Belediyesi tarafından ilçedeki öğrencilerin ücretsiz ve kaliteli eğitim alması amacıyla kurulan Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi'nde (KARBEM) eğitim gören Mehmet Şafak, TEOG 1 sınavında 120 soruyu da doğru yanıtlayarak adını Türkiye birincileri arasına yazdırdı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Mehmet'i kutladı, başarılarının devamını diledi.

  • Ege Postası
  • 26.01.2015 - 11:47
İZMİR-Karabağlar Belediyesi eğitim merkezi'nde (Karbem)öğrenim gören öğrencilerin başarıları aileleri başta olmak üzere eğitmenlerini de mutlu ediyor. En son Karbem eğitim merkezinde eğitime devam eden 225 öğrenci Temel Eğitimden Ortaöğretim Geçiş Sınavına (TEOG-1) katıldı ve başarılı oldu. Bu öğrenciler arasında bulunan Mehmet Şafak ise sorulan 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak adını Türkiye birincileri arasına yazdırmayı başardı.

Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi yetkilisi Hakkı Karadeniz ile birlikte Başkan Selvitopu ile bir araya gelen Mehmet Şafak, eğitim merkezinde kendisine her konuda yardımcı olan öğretmenlerine ve Başkan Selvitopu'na teşekkür ederek aynı başarıyı TEOG-2'de de göstereceğini söyledi.

Başkan Selvitopu “Karbem'i ileriye taşıyacağız”

ADINI TEOG-1 SINAVINDA TÜRKİYE BİRİNCİLERİ ARASINA YAZDIRMAYI BAŞARAN

Mehmet Şafak'ı tebrik eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, sınava giren diğer öğrencileri ve onlara eğitim veren öğretmenleri de kutladı. Karbem'i daha ileriye taşıyacaklarını her fırsatta dile getiren Başkan Selvitopu “Dünyada bir çok ulus eğitim sayesinde bir yerlere geldiler. Bizim ülkemizin de gelişebilmesi için kendi yurttaşlarımızın eğitimini geliştirmemiz gerekiyor. Gençlerimizin daha iyi eğitim almasını sağlayan Karbem'i daha da ileriye taşıyacağız. Öğrenci sayısını arttırmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.