Dolar 32,2880
%-0.6
Euro 34,6841
%-0.35
Altın 2.408,070
%-0.6
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca'da ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzleri gülüyor: Ücretsiz ve Belgesiz alışveriş

Buca'da ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzleri gülüyor: Ücretsiz ve Belgesiz alışveriş

Buca Belediyesi Giysi Bankası ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzlerini güldürüyor. Hayırseverler ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara aracılık eden giysi bankasında, ayakkabıdan takım elbiseye, gelinlikten abiye kıyafete kadar yüzlerce ürün ihtiyaç sahibi vatandaşların beğenisine sunuluyor. Sıfır ve 2. el kıyafetlerin bulunduğu Buca Belediyesi Çamlıkule Kültür Merkezi içerisinde yer alan Giysi Bankası’ndan yararlanmak için hiçbir belge ve ücrette talep edilmiyor. Buca'da ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzleri gülüyor

  • Ege Postası
  • 04.02.2016 - 11:39
Sosyal demokrat belediyecilik anlayışının ayrıcalıklarını yaşatmak için hayata geçirdiği sosyal projeler ile fark yaratan Buca Belediyesi, ilçede yardımlaşmayı arttırmak adına kurduğu Giysi Bankası ile hayırseverlerle ihtiyaç sahiplerini buluşturuyor. Kurulduğu ilk günden bu yana yüzlerce vatandaşın kıyafet ihtiyacını karşılayan Giysi Bankası, sunduğu kaliteli hizmet ile mağazayı aratmıyor.



Ücretsiz ve belgesiz alışveriş
Buca Belediyesi Çamlıkule Kültür Merkezi içerisinde yer alan Giysi Bankası’nda ayakkabı, kazak, takım elbise gibi ürünlerin yanı sıra gelinlik ve abiye kıyafetler de yer alıyor. Bucalı yardımseverlerin kullanmadığı ve kullanılabilir durumda olan eşyalarının sergilendiği Giysi Bankası’ndan ihtiyaç sahibi vatandaşlar, istedikleri ürüne hiçbir belge ve ücret istenmeksizin kolayca ulaşabiliyor.



Hayırseverlere teşekkür
Giysi Bankası’nın iki yıl önce kurulduğunu ve bağışlanan kıyafetlerin özenle temizlenerek sergilendiğini söyleyen Giysi Bankası yetkilileri; kadın, çocuk ve erkek olmak üzere üç gruba da hitap ettiklerini ifade etti. Son zamanlarda özellikle işletmesini kapatan esnaftan yoğun olarak gelinlik ve abiye bağışı aldıklarını belirten yetkililer, ihtiyaç sahibi vatandaşları mağazaları aratmayacak düzeye gelen Giysi Bankası’na davet etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.