Dolar 32,5608
%0.23
Euro 34,9608
%-0.03
Altın 2.448,850
%0.52
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu feribot tersten çalışıyor

Bu feribot tersten çalışıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin körfez ulaşımını rahatlatmak amacı ile geçtiğimiz ay hizmete aldığı Mavi Körfez arabalı vapurunun dün gerçekleşen gündüz seferinde yaşanan aksilikler yolcuları isyan ettirdi. Nasrettin Hoca fıkralarını aratmayan sahnelerin yaşandığı Üçkuyular İskelesi’nde araçlarını feribottan ters indirmek zorunda kalan sürücüler “Tıpkı bu feribot gibi İzmir’in her işi ters gidiyor” diyerek öfkesini dile getirdi.

  • Ege Postası
  • 20.04.2014 - 11:22
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Üçkuyular-Bostanlı körfez ulaşımında yaşanan sıkıntılar ve yaşlı feribotların getirdiği sıkıntılara çözüm getirmek amacı ile İZDENİZ A.Ş. tarafından 3 seneliğine kiralanan Mavi Körfez adlı arabalı vapur dün yaşanan teknik sıkıntılar sonrasında ilginç manzaralar yaşanmasına neden oldu. Bostanlı’dan Üçkuyular istikametine sefere çıkan Mavi Körfez yaşanan teknik bir aksaklık sebebi ile Üçkuyular Vapur İskelesi’ne ters yanaşmak zorunda kaldı ve sonrasında yaşananlar ise hem yolcuları, hem de araç sürücülerini hayrete düşürdü.
 
İSKELEDE KAOS YAŞANDI
Mevcut feribotların yetersiz kalması ve yaşanan arızalar nedeniyle araçların zaman zaman servis dışı kalması sebebiyle İZDENİZ filosuna geçtiğimiz ay içerisinde kiralama yoluyla katılan Mavi Körfez arabalı vapurunun gündüz seferinde yaşananlar yolcuları isyan ettirdi. Mavi Körfez Feribotu’nun Üçkuyular İskelesi’ne ters yanaşması sonrasında arabalı vapurda bulunan araç sürücüleri durumu hayretle karşıladı. Tam kapasite dolu olan feribotta bulunan araç sürücüleri ile feribotun personeli arasında yer yer tartışmalar yaşanırken, ortaya çıkan bu karmaşa sonrasında geminin boşalması ve hareket etmesi yaklaşık yarım saat sürdü. Seferlerin sarkmasına da yol açan bu aksilik sonrasında iskeleye inen İZDENİZ personeli, sinirli sürücülerin tepkileri ve yolcuların hayretli bakışları arasında araçları ters istikamette indirmek için seferber olurken, ortaya ilginç manzaralar çıktı. İskeleye geri geri yanaşmak zorunda kalan sürücüler araçlarının rampa nedeni ile zarar görmesini engellemek için uzun süren uğraşlar verirken, tepkilerini de yoğun şekilde dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.