Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da “etik” buluşma

Bornova’da “etik” buluşma

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Çağatay Üstün, “Etik Bir Yaşam Mümkün müdür'” konulu söyleşide Bornovalılarla buluştu. 25-31 Mayıs Etik Haftası kapsamında Bornova Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen söyleşi ilgiyle dinlendi. Doç. Dr. Üstün, toplumsal yaşama etik ve ahlakın hakime olacağı bir döneme girileceğini söyledi

  • Ege Postası
  • 26.05.2015 - 11:26
Bornova Belediyesi, toplumda etik bir bilinç oluşturmak için çalışmalar yapan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Çağatay Üstün’ü Bornovalılarla buluşturdu. 25-31 Mayıs Etik Haftası kapsamında Bornova Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen söyleşide çarpıcı değerlendirmeler yapan Doç. Dr. Üstün, etiğin başta hukuk olmak üzere tüm değerlerin üstünde olduğunu söyledi.
 

Topluma etik hakim olacak
 
Siyasetin toplumsal yaşamdaki hakimiyetinin sona ereceğini, bunun yerine etik ve ahlakın hakim olacağı bir döneme girileceğini öne süren Doç. Dr. Çağatay Üstün, cinsiyet ayrımcılığından, mobinge, avcılıktan, evliliğe pek çok konuyu etik açıdan değerlendirdi. Doç. Dr. Çağatay Üstün, “Onurla bitirilmesi gereken en önemli görev yaşamdır” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.