Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Belediyesi ‘iyiliğe’ aracılık ediyor

Bornova Belediyesi ‘iyiliğe’ aracılık ediyor

Bornova Belediyesi kurduğu giysi bankası ile ihtiyacı olan yurttaşlara yardım elini uzatıyor. Giysi Bankası’na yurttaşlar ihtiyaç fazlası eşyalarını getiriyor. Burada yıkanıp ütülenen az kullanılmış ya da hiç kullanılmamış giysiler poşetlenip ihtiyaç sahiplerinin kullanımına sunuluyor. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır tüm Bornovalılara çağrıda bulunarak, “Giysi bankamızda stoklar azaldı. Tüm yurttaşlarımızı ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere kullanmadıkları az kullanılmış ya da hiç kullanılmamış giysilerini giysi bankamıza bağışlamaya davet ediyorum” dedi

  • Ege Postası
  • 20.03.2013 - 11:41
İZMİR - İhtiyaç sahibi yurttaşlara kurduğu gıda, giysi ve eşya bankaları ile yardım elini uzatan Bornova Belediyesi bu anlamda önemli bir açığı kapatıyor. Giysi ve eşya Bankası’na belediye kaynaklarının yanı sıra vatandaş bağışları da kabul ediliyor. Yurttaşlar ihtiyaç fazlası giysi ya da eşyalarını getiriyor. Burada yıkanıp ütülenen az kullanılmış ya da hiç kullanılmamış giysiler poşetlenip ihtiyaç sahiplerine sunuluyor. Bornova Belediyesi böylece toplumsal dayanışmaya da aracılık etmiş oluyor.

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Naldöken Kültür Merkezi'ndeki Giysi ve Eşya Bankası'nın raflarının boşalmaya başladığını belirterek, Bornovalılara çağrıda bulundu.

Van Depremi başta olmak üzere çeşitli ihtiyaç anlarında belediyeyi hiçbir zaman yalnız bırakmayan bütün yurttaşlardan dayanışma ve bir arada yaşamanın verdiği ruhla Giysi ve Eşya Bankası'na destek vermelerini isteyen Başkan Sındır, ''Şu anda raflarımız yavaş yavaş boşalıyor. Bunu hep yaşadık, bundan sonra da vatandaşlarımızın katkısıyla bu rafların boş kalmamasını diliyorum. Kullanılabilir nitelikte olan veya hiç kullanmadığınız eşyalarınızı ve giysilerinizi belediyemize bağışlayın. Emin olun hepsi ihtiyaç duyan yurttaşlarımıza en doğru şekilde teslim ediliyor'' dedi.

Giysi ve eşya Bankası'nın genç, yaşlı, çalışan, öğrenci herkese açık olduğunu hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ''Yurttaşlarımız buraya gelip kendi boylarına bedenlerine göre tasnif edilip, yıkanıp ütülenmiş bir kısmı hiç kullanılmamış giysilerimizden istediklerini hiçbir ücret ödemeden alabiliyor” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.