Dolar 32,3105
%-0.08
Euro 34,8410
%0.09
Altın 2.411,160
%0.74
Bist-100 10.267,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediye çukuruna çiçek dikti

Belediye çukuruna çiçek dikti

İZMİR'de AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, İzmir'in Konak İlçesi Güzelyalı Semti'nde belediyenin cadde ve sokak aralarında boru döşemek için açtığı çukurları aylarca kapatmadığını öne sürerek, protesto için çukurlar içine çiçek dikti. Belediyeye kızdı, çukura çiçek dikti

  • Ege Postası
  • 08.06.2016 - 14:36

İZMİR - AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, Güzelyalı Parkı'nın çevresindeki sokakları partilileriyle birlikte gezerek, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin şirketi İZSU'nun sokak aralarında açtığı çukurları gösterdi.

Yıldırım'ın sohbet ettiği bir sokak sakini, çukurları doğalğazın kapatıp, İZSU'nun açtığını yılın sekiz ayı sokakta çukur olduğunu öne sürdü. Yıldırım da dört yeri boru döşemek için kazılmış bir sokakta 50 santimetre derinliğindeki çukura süs bitkisi ve papatya dikti. Yıldırım, şöyle dedi: 


"İzmir'de Konak'ta yaşamak her geçen gün zorlaşıyor. Burada açılan çukurlar aylarca bu şekilde kalıyor. Araçlar sokak ve caddelerden geçemiyor, insanlar evlerine ulaşamıyor. Acil bir sağlık durumu olsa ambulanslar hasta alamaz. Adeta hendek kazılmış gibi bekletiliyor. Tüm uyarılarımıza belediyeye çağrılarımıza rağmen bu sorun çözülmüyor. Yaşlılar, engeliler, çocuklar, bebek arabası kullanan anneler, topuklu ayakkabı giyen kadınlar yürüyemiyor. Güzelyalı'dayız ama yerel yönetimlerin iş bilmezliği nedeniyle Güzelyalı güzelliğini kaybetmiş durumda. Doğu'da yapılan hendek siyasetinin bir başka boyutunu İzmir'de görüyoruz." (Elif Demirci-DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.