Dolar 32,2640
%-0.67
Euro 34,6439
%-0.47
Altın 2.413,700
%-0.37
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’da çocuklar için Zumba zamanı!

Bayraklı’da çocuklar için Zumba zamanı!

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, halk arasında “dans ederek zayıfla” olarak bilinen Zumba sporunu ‘Zumba kids’ adı altında çocuklara yaptırıyor.

  • Ege Postası
  • 04.11.2015 - 09:58
İZMİR - Uzman eğitmenler eşliğinde Bayraklı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu, 75. Yıl Mahallesi Kültür Merkezi ve Manavkuyu Kadın Dünyası Salonunda sürdürdüğü “Zumba” derslerine artık çocuklar da katılıyor. Çocuklar zumba sayesinde keyifli dakikalar geçiriyor. Çalan müzik eşliğinde hocalarının gösterdiği ritimlere ayak uyduran gençler hem spor yapıyor hem de dans ediyor.

DANS ETME YETENEKLERİ GELİŞİYOR
Kısa dans koreografilerine müzik eşliğinde eşlik eden çocuklar, zumba sayesinde grup halinde senkronlu dans etme yeteneklerini geliştirerek sosyal gelişimlerine de katkıda bulunuyor. Yetkililer daha çok gencin kayıt olması halinde yeni bölgelerde kurs açacaklarını dile getirdi.



OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER ALIYORUZ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, çocuklara yönelik çok sayıda projelerinin olduğunu belirterek, “Zumba sporuna özellikle kadınlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Şimdi bu sporu çocuklarımız için de düzenliyoruz. Uzman arkadaşlar eşliğinde bunu gerçekleştiriyoruz. Olumlu geri dönüşler alıyoruz. Zumba’nın çocukların gelişimine katkı sağlayan bir spor olduğunu biliyoruz. Bayraklı Belediyesi olarak spora ve sporcuya desteğimiz sürecek” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.