Dolar 32,2758
%0.04
Euro 34,9504
%-0.09
Altın 2.446,700
%0.02
Bist-100 10.173,00
%1.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes'te rüzgara meydan okuyacaklar

Menderes'te rüzgara meydan okuyacaklar

Menderes Belediyesi tarafından Menderes Yol Bisikleti Yarışı Pazar günü düzenlenecek. 3 kategoride gerçekleşecek etkinlikte yarışmacılar 56 kilometrelik yolda pedal basacak.

  • Ege Postası
  • 04.11.2015 - 09:47
İZMİR - Menderes Belediyesi’nin, Menderes Kaymakamlığı ve Cuma Akşamı Topluluğu (CAT) ile birlikte düzenleyeceği Menderes Yol Bisikleti Yarışı Pazar günü gerçekleşecek. 3 kategoride gerçekleşecek etkinlikte kıyasıya rekabet yaşanacak. Erkekler 35-44 yaş, erkekler 45 yaş ve üstü ile kadınlar kategorilerinde düzenlenecek yarışlar saat 12.00’de başlayacak.

Zorlu parkur

Menderes Belediyesi önünden başlayacak yarışlar Küner, Ahmetbeyli, Özdere ve Gümüldür güzergahında gerçekleşecek. 56 kilometrelik yolda düzenlenecek yarışlarda bisikletçiler Menderes’e özgü rüzgara karşı pedal basacaklar.



Dereceye girenlere ödül

Zorlu parkurda pedal basacak bisikletçiler arasında dereceye girenler çeşitli ödüllerin sahibi olacak. Birincinin bin TL ile ödüllendirileceği yarışmada, ikinci 750 TL, üçüncü 500 TL, dördüncü 250 TL para ödülünün sahibi olacak.

Herkes davetli

Etkinlikle alakalı konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ İlçemiz konumu itibariyle özel bir yere sahip. Doğası, denizi, tarihiyle bulunmaz bir cennet Menderes. Biz de bu cennette her alanda çalışmanın içinde yer alıyoruz. Sporda bunlardan bir tanesi. İlçemiz bisiklet severler in uğrak noktası.  Özellikle konumu itibariyle kendisine has rüzgarı olan Menderesimiz’de bisiklet severler de ayrı bir heyecan yaşıyor. Biz de bu bilinçle Menderes Yol Bisikleti Yarışması’nı düzenlemeye karar verdik. Kaymakamlığımız ve CAT ile birlikte düzenleyeceğimiz etkinliğimize tüm İzmirlileri davet ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.