Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’da birlik mesajı

Bayraklı’da birlik mesajı

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, ilçesindeki 15 belediye başkan aday adayıyla bir araya gelerek, aday adaylarına kim aday gösterilirse gösterilsin o adayın etrafında birleşerek, ortak çalışma sözünü içeren yazılı bir taahhütname imzalattı. Bayraklı’da birlik mesajı

  • Ege Postası
  • 14.11.2018 - 11:05

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) aday adaylarının başvurularının ardından gözler büyükşehir ve 30 ilçede hangi isimlerin başkan adayı olarak gösterileceğine çevrildi.

Bayraklı’da mevcut başkan Hasan Karabağ’ın yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından belediye başkan aday adaylığı için 15 kişi müracaatta bulundu. CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ise, 15 kişiden bir kişinin belediye başkan adayı olarak gösterileceği süreçte aday adayları ve parti örgütünde küskünlük, kırgınlık yaşanmaması için taahhütname imzalatma hamlesinde bulundu.

İlçesinde Bayraklı Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulunan 15 isimle bir araya gelen CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, tüm aday adaylarının birlik-beraberlik içinde hareket edileceği ve kim aday gösterilirse gösterilsin sahada o adayın etrafında birleşerek, birlikte çalışma sözünü veren yazılı bir taahhütname imzalattı.

TAAHHÜTNAMEYİ İMZALADILAR

Başkan Alper, “15 belediye başkan aday adayımızla bir araya geldik. Hepsi birbirinden değerli insanlar. İlçe başkanı olarak hepsine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diyerek, taahhütnamenin içeriği hakkında şu bilgileri verdi:

“Aday adaylarımız birlik-beraberlik içinde tüm aday adaylarımızla partimizin politikalarını, mevcut başkanımızın hizmetlerini sokakta anlatmaya, genel başkan ve genel merkez kimi aday gösterirse göstersin o adayın etrafında toplanıp sahada birlikte çalışacaklarına dair taahhüt verdi. Hazırladığımız taahhütnameyi imzaladı. Hepsine teşekkür ediyoruz.”

İLÇEMİZDE PARTİ BAYRAĞINI YENİDEN DALGALANDIRACAĞIZ

CHP’li Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, görüşmenin verimli geçtiğini de anlatarak, tüm aday adaylarının hem birbiriyle tanışıp sohbet ettiğini hem sürece dair öneri ve taleplerini dile getiriğini söyledi. Alper, “Tek hedefimiz kırgınlık, küskünlük olmadan, seçim sürecinde hep beraber çalışarak partimizin bayrağını ilçemizde yeniden dalgalandırmak” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.