Dolar 32,2101
%0.17
Euro 34,8727
%-0.27
Altın 2.462,080
%-1.64
Bist-100 10.899,00
%0.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti’nin gençlik kolları başkanı atandı

İYİ Parti’nin gençlik kolları başkanı atandı

İYİ Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı’ndan istifa eden Doğukan Demirel’in yerine Karşıyaka İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Orkun Çeken getirildi. Çeken, İzmirli gençlerle beraber güzel projelere imza atacaklarını belirterek, “İzmir’in tüm gençlerini kucaklayacağız” dedi. İYİ Parti'de gençlere yeni başkan

  • Ege Postası
  • 13.11.2018 - 13:57

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İl başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra yönetim kurulu ve il disiplin kurulu üyelerini belirleyen ve geçtiğimiz günlerde atayan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, gençlik kolları başkanı da belirledi ve atadı. İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın onayıyla, İYİ Parti Karşıyaka Gençlik Kolları eski Başkanı Orçun Çeken İYİ Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atandı.

İYİ Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Orkun Çeken, teşkilatlanma çalışmalarına hemen başlayacaklarını, kısa sürede 30 ilçe gençlik kolları başkan ve yönetim kurullarını da belirleyip sahaya ineceklerini söyledi.

İZMİR’İN TÜM GENÇLERİNİ KUCAKLAYACAĞIZ

Çeken, “Hemen teşkilatlanma çalışmasına başlayacağız. Bugünden itibaren başlıyoruz. İlçe başkanları ataması olacak. Gençliğin kendi projeleri olacak. Türkiye’nin, İzmir’in menfaatleri doğrultusunda geliştirdiğimiz projelerle partimize destek sağlayacağız. Bütün partilerle birlikte Ocak ayına kadar adaylarımız belli olur. İl başkanlığımızla paralel olarak işbirliği içinde yerel seçimlere hazırlanacağız. İzmir’in tüm gençlerini kucaklayacağız. İzmirli gençlerle beraber güzel projelere imza atacağız” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.