Dolar 32,3260
%-0.48
Euro 34,7382
%-0.19
Altın 2.408,120
%-0.6
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da 6. kültür merkezi yolda

Bayraklı'da 6. kültür merkezi yolda

Bayraklı Belediyesi, ilçenin her mahallesinde yatırımlarını sürdürürken, Nafiz Gürman Mahallesinde de dört dörtlük bir kültür merkezi yapmak için çalışmalara başladı. İçinde kurs merkezleri ve semt evinin bulunacağı çok amaçlı kültür merkezi 1334 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilecek. Merkez aynı zamanda taziye evi olarak da kullanılacak. Bayraklı Belediyesi yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor

  • Ege Postası
  • 19.08.2015 - 10:18
Bayraklı Belediyesi 6. Kültür Merkezi’nin temelini Nafiz Gürman Mahallesi’nde attı. Kubilay Caddesi üzerinde yer alacak olan 5 katlı Kültür Merkezi içinde  spor salonu, kurs merkezi, semt evi bulunduracak merkez aynı zamanda taziye evi olarak da kullanılacak. Böylece Kültür Merkezi vatandaşların acı gününde taziyelerini kabul edebileceği bir yer olarak da hizmet verecek.

YENİ YATIRIMLAR YAPIYORUZ
Yatırımlara her yıl yenilerini eklediklerini ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Başkan Karabağ, “23 mahallede sürdürdüğümüz çalışmalarla pazar yerleri, spor tesisleri, parklar ve kültür merkezleri yaptık. Şimdi bu yatırımlara bir yenisini daha ekliyoruz. Nafiz Gürman Mahallesinde kültür merkezi ve taziye evi projesine başladık. Projenin temelini attık. Çalışmaların kısa sürede tamamlanmasını hedefliyoruz” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.