Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.494,490
%1.15
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Selvitopu’na ‘Yörük poşusu’

Başkan Selvitopu’na ‘Yörük poşusu’

Dede Korkut Yörük Türkmen Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Selvitopu’na Yörük poşusu hediye edildi.

  • Ege Postası
  • 19.08.2015 - 10:05
Federasyon Genel Başkanı Erdem Keskin ve yönetim kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretinde, Başkan Muhittin Selvitopu’na ‘Yörük Poşusu’ ve teşekkür plaketi sunuldu. Başkan Selvitopu’nun 6-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Dede Korkut Yörük Türkmen Federasyonu 1. Kültür Şöleni’nde verdikleri destek için teşekkür eden Federasyon Başkanı Keskin, Karabağlar Belediyesi’nin ve Başkan Selvitopu’nun STK’lara göstermiş oldukları destekten memnun olduklarını belirtti.

Karabağlar Belediyesi olarak STK’lara katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirten Başkan Selvitopu, Federasyon Başkanı Keskin ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Selvitopu’na poşu hediye edildi
Federasyon Başkanı Erdem Keskin, “Yörük poşusu bizler için anlamlıdır, başkanımız camiamıza sahip çıkmıştır.” diyerek Başkan Selvitopu’nun omuzlarına Yörük poşusu taktı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.