Dolar 32,2633
%-0.03
Euro 35,0683
%-0.05
Altın 2.465,160
%-0.04
Bist-100 10.320,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes’te ücretsiz internet dönemi

Menderes’te ücretsiz internet dönemi

Menderes Belediyesi, modern teknolojileri kent hayatına taşımak adına yürüttüğü çalışmalar kapsamında ilçenin dört bir yanında şarj üniteleri ve mobil internet istasyonlarını Mendereslilerin hizmetine açtı.

  • Ege Postası
  • 19.08.2015 - 09:59
Vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak ve çağın gerektirdiği teknolojileri kent hayatına taşımak adına çalışmalar yürüten Menderes Belediyesi, ilçe genelinde internet dönemini başlattı. Etüt ve Projeler Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen uygulama kapsamında güneş enerjisiyle çalışan akıllı cihaz şarj ve mobil internet istasyonları, ilçenin çeşitli yerlerine yerleştirildi. Ücretsiz olan uygulama Menderesliler’den tam not aldı

5 noktada hizmette

Vatandaşların sadece kimlik numaralarını girerek internet hizmetinden yararlanacağı uygulamada, USB girişli şarj üniteleri ile cep telefonları ve tabletlerde şarj edilebiliyor. İlk etapta 5 noktada hizmet verecek uygulama kapsamında şarj üniteleri ve mobil internet istasyonları ilçe merkezi belediye binası önü, Aykut Vural Parkı (Kafeli Park), Gümüldür Halk Plajı, Özdere Çukuraltı Plajı ve Özdere Gerçlik Parkı’na yerleştirildi.

Çağa ayak uyduruyoruz

Menderesli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği uygulama hakkında konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Menderes Belediyesi olarak çağın gerekliliklerini yerine getiren uygulamaları hayata geçiriyoruz. Bilişim çağındayız ve bunun için gerekli adımları atıyoruz. İnternet kullanımı her gün artış gösteriyor. Biz de bunu dikkate alarak vatandaşlarımızın internete erişimini kolaylaştırmak adına uygulamamızı hayata geçirdik. Uygulamamız ilk günden itibaren büyük ilgi gördü. Özellikle genç kardeşlerimiz çok sevdi. Onların mutlu olması bizi de mutlu ediyor. Onlar için her alanda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.