Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Belediyesi Spor Kulübünden muhteşem açılış

Bayraklı Belediyesi Spor Kulübünden muhteşem açılış

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Dünya Barış Anıtı’nda düzenlenen muhteşem geceyle 2012-2013 sezonunu açtı. Geceye Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Bedia Akartürk’te katıldı.

  • Ege Postası
  • 29.09.2012 - 00:56
- Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yeni sezona görkemli bir açılışla merhaba dedi. Sezon açılışına antrenörler, sporcular ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.
SPORA YATIRIMA TAM GAZ DEVAM
Bayraklı’da spora ve sporcuya olan yatırımlarıyla İzmir’e örnek olduklarını söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü birçok branşta birbirinden yetenekli gençlerle zaferden zafere koşturuyor. Amacımız gençlerimizi çevreden alabilecekleri tüm kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı sporcular yetiştirmek üzere çalışıyoruz. Her geçen yıl yeni branşlar açarak yeni sporcu gençler kabul ediyoruz. Her geçen yıl bir önceki yıla göre daha da büyüyoruz. Dünya ve Avrupa şampiyonu sporculara sahibiz. Sporcularımızı yetiştirip milli takımlara göndererek Bayraklı’nın adının uluslararası turnuvalarda duyulmasını sağlayacağız” dedi.

 
BEDİA AKARTÜRK’LÜ CUMHURİYET BAYRAMI MÜJDESİ…
Başkan Hasan Karabağ’ı ziyaret eden Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Bedia Akartürk’te sezon açılışına katılarak genç sporcuları yalnız bırakmadı. Başkan Karabağ’da Akartürk’ü sahneye çıkartarak sporcu gençlerle tanıştırdı. Karabağ, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlenecek konser organizasyonuyla Akartürk’ü ağırlayacaklarını ve o muhteşem sesiyle Türküler dinleyeceklerinin müjdesini verdi. 
Akartürk daha sonra karşılaştığı tablo karşısında çok mutlu olduğunu dile getirerek, “Burada gözleri ışıl ışıl gençler görmek beni çok mutlu etti. Her biri farklı branşlarda spor yapıyorlar. Ne mutlu böyle bir başkanınız var” dedi. Akartürk daha sonra kısa bir konser vererek kulakların pasını sildi 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.