Dolar 32,2395
%-0.01
Euro 34,7845
%0.31
Altın 2.419,920
%1.11
Bist-100 10.269,00
%0.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
KSK’de barış zamanı

KSK’de barış zamanı

Sezon başlamadan önce yaşananların hepsini unuttuğunu belirten Başkan Cihan Büyükoral, birlik beraberlik çağrısı yaptı

  • Ege Postası
  • 27.09.2012 - 10:11

İZMİR-Karşıyaka’nın 4 maçta 10 puan toplaması, takımın averajla ikinci sırada olması ve iyi futbol oynaması sonucu, sezon başında taraftarlarla yönetim arasında yaşanan gerilimine nokta konmasını sağladı. Tek düşüncelerinin Karşıyaka’yı ayağa kaldırmak, prestijli bir kulüp ve takım haline getirmek olduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Cihan Büyükoral, “Şimdi barış zamanı, birlik beraberlik zamanı. Camiamız, taraftarlarımız, yönetime ve takıma daha fazla destek verirse, başarılarımız o denli büyük olur. Çünkü bu takım, bu yönetim, büyük hedeflere koşuyor” dedi.

 O güce sahibiz

Beklenen başarılara imza atacak güce fazlasıyla sahip olduklarını söyleyen Cihan Büyükoral, sözlerini şöyle sürdürdü: “Öncelikle altyapıda hızlı ve kalıcı devrim yapacağız. En kısa sürede, kendi çocuklarımızın iskeletini oluşturduğu bir takım yaratacağız. Şu anda görev yapan sportif direktörümüz Hüseyin Hamamcı ve Teknik Direktörümüz Cihat Arslan, yardımcı hocalarımız ve futbolcularımızla çok iyi bir sezon geçireceğiz. Bu birliktelik, bizi hedefe ulaştıracak.”

1.5 milyon lira lazım

Karşıyaka, cumartesi günü ağırlayacağı lider 1461 Trabzon’u yenerek PTT 1. Lig’de ilk kez zirveye çıkmanın hesaplarını yaparken, ay sonuna kadar futbolculara 1.5 milyon TL ödemesi gereken yönetimi para telaşı sardı. Henüz parasal kaynak bulamayan yönetim, futbolcuları mağdur etmemek için 3’er bin TL’lik primlerini hemen ödeyip, peşinatları önümüzdeki iki aya yaymak suretiyle sorunu çözmeyi amaçlıyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.