Dolar 32,3799
%-0.13
Euro 34,7317
%-0.2
Altın 2.408,270
%-1.1
Bist-100 10.089,00
%0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayındır’da korkutan yangın

Bayındır’da korkutan yangın

Bayındır’ın Hatay Mahallesi Emir Çesme mevkii üstünde başlayan yangın rüzgarında etkisiyle kısa sürede yayıldı. Yangına müdahale eden iki adet yangın söndürme helikopteri ve çok sayıda ekip kısa sürede kontrol altına aldı.

  • Ege Postası
  • 29.07.2015 - 09:58
Yaz aylarının gelmesiyle birlilkte orman yangınları yurdun her tarafında yayılmaya başladı. Dün öğlen saatlerinde İzmir'in Bayındır ilçesinde çıkan yangın Orman Bölge Müdürlüğü'nün çabaları ile kısa zamanda kontrol altına alındı. Hatay Mahallesi Emir Çesme mevkii üstünde başlayan yangın rüzgarında etkisiyle kısa sürede yayıldı.  Lütuflar Mahallesi ve Alan Kıyı Mahallesi’nin üzerinde bulunan Kenger Yaylasın'da da çıkan yangınları Bayındır Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri büyümeden söndürdü.
Bir günde 3 ayrı bölgede çıkan yangınlarda can kaybının yaşanmaması tek teselli olurken, yetkililer yaz aylarında yangına karşı daha hassas olan ormanlık bölgelerde daha dikkatli olunması, sigara ve söndürülmeyen ateş bırakılmamasını önemle bir kez daha uyardı. Yangın söndürme çalışmalarını Belediye Başkanı Ufuk Sesli ve birlikte vatandaşlar izledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.