Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP ve AK Partili Meclis üyeleri maç yaptı

CHP ve AK Partili Meclis üyeleri maç yaptı

Bayraklı Belediyesi çalışanlar arasında dayanışma duygularının güçlenmesi için birimler arası düzenlenen 4. Başkanlık Futbol Turnuvası başladı. Futbol turnuvası açılış maçında CHP ve AKP’li meclis üyeleri karşı karşıya geldi. Mücadele renkli görüntülere sahne oldu. İzmir'de yeşil sahada

  • Ege Postası
  • 29.07.2015 - 09:45
Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Başkanlık Futbol Turnuvası’nın açılış maçında siyasetçiler sahaya indi. Üzerlerine formalarını giyen CHP ve AK Partili belediye meclis üyeleri  Şehit Ümit Boz Spor Tesisleri’nde dördüncüsü düzenlenen turnuvada karşı karşıya geldi. Centilmence başlayan maçın ilerleyen bölümünde her iki takım oyuncuları kıran kırana mücadele etti. Maçın sonunda kazanan taraf dostluk ve kardeşlik oldu.

GOL DÜELLOSU

10 takımın mücadele ettiği turnuvada şampiyon olmak için birim personelleri maçlarda tüm güçlerini ortaya koyuyor. İlk gün oynanan maçta Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Mali İşler Müdürlüğü fikstür gereği karşı karşıya gelmedi. İlk gün oynan maçlarda takımlar arasında adeta gol düellosu yaşandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.