Dolar 32,2685
%0.09
Euro 34,7601
%-0.04
Altın 2.402,540
%-0.28
Bist-100 10.337,00
%0.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkandan köpeklerin sokağa terkedilmemesi çağrısı

Başkandan köpeklerin sokağa terkedilmemesi çağrısı

İZMİR’in Çeşme İlçesi Belediye Başkanı CHP'li Faik Tütüncüoğlu, genellikle çocuklara karne hediyesi olarak alınıp yazlıklara getirilen, yaz sezonu sonunda dönerken de sokaklara terkedilen evcil köpeklerin çok zor durumda kaldıklarını söyledi. Başkan Tütüncüoğlu, "Evcil köpekleri sokaklara terketmek yerine bize teslim edin" çağrısında bulundu.

  • Ege Postası
  • 06.04.2013 - 10:16
İZMİR - Başkan Tütüncüoğlu, sokaklara terkedilen evcil köpeklerin Çeşme Belediyesi Veteriner Hizmetleri ekipleri tarafından alınıp, Sarnıç Bölgesi’nde 14 dönümlük yeşil arazi üzerine kurdukları hayvan barınağında, doğal ortamda yaşamalarını sağladıklarını söyledi. Sokaklara bırakılan evcil köpeklerin terk edilmişlik duygusunu yaşadığını anlatan Başkan Tütüncüoğlu, şöyle dedi:


"Barınağımızda düzenli olarak beslenen, aşı ve bakımları periyodik olarak yapılan hayvanların tek eksikleri sevgi. Şu anda elimizde sahiplenilmeyi bekleyen 350 köpek var. Köpekleri sevgi karşılığı veriyoruz. Onları sevebileceğine inandığımız sorumluluk sahibi insanlara teslim ediyoruz. Ekiplerimiz verilen köpeklerin durumlarını kontrol ediyor. Köpeklerini terk edecekler ya da sahiplenmek isteyenler www.cesmebelediyesi.com adresinden başvuru yapabilir."(DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.