Dolar 32,3032
%0.2
Euro 34,7707
%-0.01
Altın 2.409,620
%0.01
Bist-100 10.267,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ve Akil İnsanlar toplanıyor: İlk durak İzmir

Ve Akil İnsanlar toplanıyor: İlk durak İzmir

Ege Grubu çözüm sürecine destek çalışmaları için yola çıkıyor. Akil İnsanlar heyetinden kendi aralarında toplanan Ege grubu ilk toplantısını İzmir'de yapacak.

  • Ege Postası
  • 05.04.2013 - 18:50
İZMİR - Akil İnsanlar heyetinden kendi aralarında ilk toplanan Ege grubu oldu. İlk toplantılarını haftaya cumartesi İzmir'de yapacak.

Diğer gruplardan Doğu Anadolu, Akdeniz Grubu yarın, İç Anadolu, Marmara Grubu pazartesi, Güneydoğu ve Karadeniz Grubu'nun henüz ne zaman toplanacağı belli değil…

Gruplar iki ayın sonunda ana rapor hazırlayacak. Ancak Başbakan grup başkanları ile hafta bir ya da iki haftada bir düzenli olarak görüşecek. Başbakan, iki ayın sonunda akil insanların başka çalışmalar da yapabileceği yönünde açık kapı bıraktı.

Bianet.org’dan Nilay Vardar’ın haberine göre Ege Grubu'ndan Tarhan Erdem, haftaya cumartesi ilk kez İzmir'de toplantı yapacaklarını söyledi. Erdem, ilk toplantıya bütün grubun katılacağını edinilen tecrübeler doğrultusunda diğer toplantıların nasıl yapılacağına karar vereceklerini belirtti.

Marmara Bölgesi Grubu'ndan Mithat Sancar, şehir ve ilçelerin yapısına dair ön çalışmalarına zaten daha önce başladıklarını pazartesi yapacakları toplantıda da nereye ne zaman gideceklerini karar vereceklerini söyledi. (bianet.org)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.