Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan şampiyonları kutladı

Başkan şampiyonları kutladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, LYS’de İzmir’e şampiyonluğu getiren İzmir Fen Lisesi öğrencilerini makamında ağırladı. Başkan Kocaoğlu, iki Türkiye birincisi, bir Türkiye dördüncüsü çıkaran İzmir Fen Lisesi’nin bu başarısıyla İzmirliler adına gurur kaynağı olduğunu söyledi.

  • Ege Postası
  • 03.07.2013 - 15:28
İZMİR- Geçtiğimiz gün sonuçları açıklanan LYS’de MF-1 puan türünde 500 tam puanla şampiyon olan Fatih Aslan, MF-2 ve MF-3 puan türünde 500 tam puan alan Mert Mestanoğlu ve MF-1 puan türünde Türkiye dördüncülüğünü elde eden Doruk Çetin, bu büyük başarılarının mutluluğunu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile paylaştı. Üçü de İzmir Fen Lisesi öğrencisi olan öğrencilere okul müdürleri Ramazan Acar da eşlik etti. Başkan Kocaoğlu, Fatih, Mert ve Doruk’un bu başarılarıyla İzmirliler adına gurur kaynağı olduklarını belirterek, gençleri tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. 
Bir İzmirli olarak İzmir Fen Lisesi’nin böyle başarılı öğrenciler yetiştirmesinden dolayı ayrı bir mutluluk yaşadığını vurgulayan Başkan Aziz Kocaoğlu, gençlere bazı öğütlerde de bulundu. Öncelikle yapmaktan zevk alacakları bir meslek seçmelerini tavsiye eden Başkan Kocaoğlu, “Her branşta ve meslekte başarılı olmak mümkün. Ama yapacağınız işi sevmeniz önemli” diye konuştu.
İzmir Fen Lisesi Müdürü Ramazan Acar da, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na bugüne dek okullarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.