Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.494,490
%1.15
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karşıyaka’da taraf oldu

Başkan Karşıyaka’da taraf oldu

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, mahallesi Bostanlı’da mavi listeden delege gösterilmeyince Beyaz listeden delege olup Mevcut Başkan Yıldırım’a açık destek verdi. Güven'in taraf olduğunu açıklamasının ardından Karşıyaka Belediye eski Başkanı Mavi liste temsilcisi Cihan Türsen, “CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven objektifliğini yitirmiş, taraf olmuştur. Kongre süreci güvensizdir. İstifa etmelidir” ifadelerini kullandı. Yıldırım ağır topların imzasını aldı

  • Ege Postası
  • 22.11.2017 - 14:38

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP Karşıyaka’nın ağır toplarından İl eski Başkanı Ali Engin, Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cevat Durak ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’dan tam destek alan CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven’den de imza alarak başkanlığa giden yolda önemli bir destek kazandı.

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven Karşıyaka delege seçimlerinde kendi mahallesi Bostanlı’da mavi listeden delege yazılmayıp beyaz listeden delege yazılınca İlçe Başkanı Uğur Yıldırm’a vefa örneği gösterip imza verdi. Başkan Güven’in iki listeden de yazılması gerektiğini söyleyerek sitem ettiği ifade edildi.

TARAFSIZLIK MÜMKÜN DEĞİLDİ

Egepostası'na açıklamada bulunan Güven “Ben Bostanlıda tek listede aday gösterildim. Diğer liste aday göstermedi. Orada taraflı davrandılar bana karşı. Ben de orada diğer listeden seçilmiş oldum. Her ne kadar delege olmak talebim olmamasına rağmen o pozisyona düştüm. O arkadaşlar da Uğur Başkanı destekleme kararı alınca, benim de orada artık tarafsız olmam mümkün değildi” dedi.

BENİ SEÇTİRMEDİLER

Başka bir mahallede taraf olmasının söz konusu olmadığının altını çizen Güven, “Beni seçtirmemeye de çalıştılar. Onun için de mahallenin kararına katıldım. Madem ki bizim liste bu kararı vermiş. Biz de bu kararı destekledik. Durum bu. Başka bir ilçede böyle bir şey söz konusu olamaz. Burada arkadaşların yarattığı bir şey bu. Benimle ilgisi yok. Beni tek tarafta bıraktılar. Başka bir şey de doğru olmaz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haber

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.