Dolar 32,2610
%-0.04
Euro 35,0627
%-0.06
Altın 2.467,020
%0.03
Bist-100 10.320,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alper o iddialara yanıt verdi: Yalan habere karşıyım

Alper o iddialara yanıt verdi: Yalan habere karşıyım

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper bir radyo programında kendisinin ve Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karbağ’ın Karşıyaka ilçe başkanlığı seçimiyle ilgili çalışmalara karıştığı iddialarına tepki göstererek “Arayıp sorsalardı, yanıt verirdik” dedi. Alper o iddialara yanıt verdi

  • Ege Postası
  • 22.11.2017 - 14:01

EGEPOSTASI - CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper katıldığı radyo programında kendisiyle ilgili bir gazetecinin yaptığı yorumu değerlendirdi.  Alper kendisi ve Başkan Karabağ ile ilgili yapılan yorumlara tepki göstererek “Aziz Kocaoğlu, Cemalettin Alper ve Alaattin Yüksel bir araya gelmiş, Kocaoğlu’nun arabasına binip oradan ayrılmış" dediler. Bir kere ben AK Partili bir başkanın arabasına binmedim. CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun arabasına bindim. Ama yalan haber. Beni arasaydı sorsaydı, Bir telefon edip sormadan yorum yapıyorsa yalandır. Biz beraberdik. Bayraklı'nın ev sahibi olduğu bir yerde davetliydim. İlçe başkanı olarak katıldım. AK Parti milletvekilleri, STK temsilcileri ve parti temsilcileri vardı. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İl eski Başkanımız Alaattin Yüksel ve diğer STK temsilcileri ile aynı masada oturduk. Sonra kendisi gece bittiğinde Alaattin Bey’le oradan ayrıldı. Ben de özel aracımla evime gittim” dedi.

Karşıyaka ilçe başkanlığı sürecine müdahil oldukları iddialarını da yanıtlayan Alper, “Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile İlçe Başkanı Cemalettin Alper kendi ilçesini bırakmış Karşıyaka’ya saldırıyor dediler. Bizim Karşıyaka’ya falan saldırdığımız yok. Bayraklı Belediye Başkanı tecrübeli bir siyasetçidir. 30 ilçeden belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız gelip görüşlerini alır sohbet eder. Bu da gayet doğal. Müdahil oldu da gidip bir aday açıklamasına mı katıld? Gidin şu adayı destekleyin mi dedi. Ev, ofis mi dolaştı. Ben de bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun İstanbul’la karşılaştırılmaması gerektiğini söyledim. Oranın konjonktürü ile İzmir farklı. O gün gelince partimiz kimi aday gösterirse onu destekleriz. Önemli olan kimin Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu değildir” diye konuştu.

GİTTİMSE ‘GİTTİM’ DERİM

Başkan Alper her konuda gazetecilerin kendisine her zaman ulaşabileceklerini vurgulayarak “Telefonlarımız 7/24 açık. Hakkımızda bir iddia varsa ararlar bizi, biz de çok net bir şekilde mesajımızı telefondan veririz. Gittimse 'gittim' derim gitmedimse 'gitmedim' derim. Belediye başkanım da aynıdır. Kimseden çekinmiyoruz. Namus ve şerefimizle siyaset yapıyoruz. Kimseyi mutlu etmek ya da huzursuz etmek için siyaset sergilemiyoruz.  İşçilikten geldim. Çok uğraştılar. Uğraşmaya devam ediyorlar. Ama yanıt verecek enerjimiz var. Her soruya yanıtımız da var. Sadece haddimizi ve terbiyemizi aşmıyoruz. CHP sorumluluğu çerçevesinde hizmet etmeye devam ediyoruz. Herkesle diyaloga da açığız. Hiçbir gazeteci arkadaşım benim telefonuma çıkmadı diyemez. Yalan habere karşıyım. Rahatsız edici bir şey ararsınız, sorarsınız. Hasan Karabağ, Cemalettin Alper Karşıyaka’ya müdahil oluyormuş bırakın Karşıyaka’daki temsilciler bundan rahatsızlık hissettiğinde bize yanıt versin. Siz yorum yapıyorsanız da arayacaksınız doğru bilgi alacaksınız. Kimseye gazetecilik öğretmek haddim değil. Ama cevap verecek hakkı kendimde buluyorum. Karşıyaka’nın ilçe başkanı belediye başkanı kim olacak konusunda yorum yapmak konusunda ben o haddi kendimde bulmuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.