Dolar 32,3572
%-0.38
Euro 34,7069
%-0.28
Altın 2.394,710
%-1.16
Bist-100 10.154,00
%1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hızal'dan bir yıllık Z Raporu: Yarın seçim olacakmış gibi hazırız

Hızal'dan bir yıllık Z Raporu: Yarın seçim olacakmış gibi hazırız

Göreve geldiği bir yıllık süreci değerlendiren AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, yarın seçim olacakmış gibi çalıştıklarını, her an sokakta, vatandaşla yan yana olduklarını belirterek, Bayraklı’nın yetersiz alt yapısı ve kentsel dönüşüm ihtiyacının 2019 yerel seçimlerinde AK Parti lehine sonuç alınmasıyla temelden çözüleceği sözünü verdi. Hızal'dan bir yıllık Z Raporu

  • Ege Postası
  • 22.11.2017 - 12:04

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Göreve geldiği bir yıllık süreci değerlendiren AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, yarın seçim olacakmış gibi çalıştıklarını, her an sokakta, vatandaşla yan yana olduklarını belirterek, Bayraklı’nın  kentsel dönüşüm ihtiyacının 2019 yerel seçimlerinde AK Parti lehine sonuç alınmasıyla temelden çözüleceği sözünü verdi.

YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ HAZIRIZ

Delege seçimlerini tamamladıklarını belirten Bayraklı İlçe Başkanı Hızal, hedeflerinin 2019 yılında yapılacak seçimlerde yüksek oy oranını yakalayarak yerelde de iktidar olmak olduğunu kaydederek,

“Yaklaşık bir yılı geçkin bir süredir ilçe başkanlığı yapıyorum. Tüm mahallelerimizde 24 mahallede sandık kurduk. Körfez Mahallesi ile birlikte mahalle teşkilatlarımız hazır. Tüm birimlerimiz her an seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Sürekli sokaklardayız. Tüm mahalle toplantılarına katılmaya çalışıyorum. Kademeler olarak toplantılarımızı yapıyoruz. İki haftada bir ya da haftada bir mahalle toplantılarına katılmaya çalışıyorum.

Hedefimiz 2019’da yapılacak olan tüm seçimlerde başarılı olmak. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ne kadar zor olduğunu bilinciyle hareket ediyoruz. Yüzde 50 artı bir oy almamız gerekiyor. Yarın seçim olacakmış gibi hazırız” diye konuştu.

BAYRAKLI’YI AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE TANIŞTIRACAĞIZ

Bayraklı’da alt yapının yetersiz olduğunu, kentsel dönüşüm ihtiyacının kendini iyiden iyiye hissettirdiğini,  ve yerel yöneticilerin sorunları çözemediğini savunan Başkan Özgür Hızal, Bayraklı’yı 2019’da AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracaklarını söyledi:

“Bayraklı’nın daha iyi noktalara gelmesi için çalışıyoruz. Son zamanlarda Bayraklı kent merkezi olma yolunda ilerlerken, diğer taraftan ilçenin çok ciddi alt yapı sorunları var. Şehircilik anlamında sıkıntıları var. Son yayınlanan bir raporda İzmir’in en kirli havası Bayraklı çıktı. Altyapı yetersiz, doğal gaz projelerinin yeterince üretilemedi, kentsel dönüşüme ihtiyaç duyan birçok nokta var, birçok mahallede ciddi sıkıntılar var. Bayraklı’yı AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız.”

40 BİN ÜYEMİZ, SANDIK VE MAHALLE YÖNETİM KURULLARIMIZLA SEÇİME HAZIRIZ

Teşkilat yapılarını daha da güçlendirdiklerini dile getiren AK Partili Başkan Özgür Hızal, ilçedeki 40 bin üye sayılarını daha da arttıracaklarını, mahalle mahalle, ev ev ziyaret gerçekleştirdiklerini, partilerini ve nasıl bir hizmet verdiklerini anlattıklarını kaydetti:

“Kongre sürecine ilişkin olarak  delege seçimlerimizi tamamladık. 400 delegemiz var. Herhangi bir sorun yaşamadık. Teşkilat yapımız belli. Her sandıkta 9 kişiden oluşan, 3 ana kademe, 3 kadın kolları ve 3 gençlik kollarından oluşan yönetim kurullarımız var. Ardından mahalle yönetim kurullarımız var. Sonrasında da ilçe yönetim kurulları geliyor. Zaten teşkilat şemamız yeterli. Bunları sağlamlaştırıyoruz. Seçimlerde görev yapan sandık görevlilerimiz zaten hazır. Yarın seçim olsa 623 sandığın başında görev yapacaklar hazır. 40 bin civarında üyemiz var. 220 bin seçmenimiz var. Siyasi faaliyetleri yürüten teşkilat yapısı içindeki tüm arkadaşlarımız sürekli sokakta. Ev toplantıları yapıyoruz.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.