Dolar 32,2617
%-0.23
Euro 34,8107
%0
Altın 2.402,600
%0.38
Bist-100 10.297,00
%0.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ’dan Ankara’ya çıkarma

Başkan Karabağ’dan Ankara’ya çıkarma

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, partisinin 95’inci kuruluş yıldönümü etkinliğine tüm örgütü davet etti.  İzmir’den en az 30 otobüs kaldıracak olan Başkan Karabağ, Ankara'ya çıkarma yapacak. Otobüs sayısı katılımcı sayısına göre arttırılabilecek.   CHP Parti Örgütü Anıtkabir’de buluşacak

  • Ege Postası
  • 04.09.2018 - 19:40

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 95’inci kuruluş yıldönümü etkinliklerine hazırlanıyor. CHP’nin kuruluş yıldönümü 9 Eylül Pazar günü saat 10.00’da Anıtkabir’e çelenk sunumuyla başlayacak, akşam da Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da da yıldönümü etkinliği gerçekleşecek.

Parti yönetimi 81 il ve ilçeden gelecek olan parti örgütü yöneticilerinin organizasyonu için tüm il ve ilçe örgütlerinin hazırlık yapması istendi. CHP Genel Başkan Oğuz Kaan Salıcı ve CHP Genel Sekreteri Mehmet Akif Hamzaçebi imzalı yazıda programda kuruluş yıldönümü etkinliğine davet ve programın ayrıntıları yer aldı.

CHP PARTİ ÖRGÜTÜ ANITKABİR’DE BULUŞACAK

Kuruluş yıldönümü 9 Eylül Pazar günü saat 10.00’da başlayacak. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MYK ve Parti Meclisi (PM), Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri, belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile il ve ilçe başkanları Anıtkabir’e çelenk sunacak. Çelenk sunumunun ardından parti örgütü temsilcileri akşam da ATO Congresium’da kutlama resepsiyonunda buluşacak.

BAŞKAN HASAN KARABAĞ’DAN ANKARA’YA ÇIKARMA 

İzmir’den Ankara’daki kuruluş yıldönümü etkinliğine katılmak için kolları sıvayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı’dan en az 30 otobüs kaldırarak Ankara’ya çıkarma yapacak. Otobüs sayısı katılımcı sayısına göre arttırılabilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.