Dolar 32,2682
%-0.21
Euro 34,7872
%-0.07
Altın 2.405,310
%0.49
Bist-100 10.297,00
%0.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir'de Ükünç ve yönetimi istifa etti

İYİ Parti İzmir'de Ükünç ve yönetimi istifa etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in teşkilatlarda revizyon yapma isteğiyle 81 il başkanının istifasını istemesinin ardından gözlerin çevrildiği İYİ Parti İzmir’de il başkanı Koray Ükünç, istifa mektubunu yönetim kurulu üyeleriyle paylaştı ve görevinden ayrıldığını bildirdi. Ükünç,  istifasını yarın genel merkeze de iletecek. Ükünç ile birlikte yönetim kurulu ve il disiplin kurulu üyeleri de istifalarını verdi.

  • Ege Postası
  • 04.09.2018 - 18:50

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, partisinin Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın imzalı yazının gereğini yerine getirerek, akşam saatlerinde topladığı yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı görüşmenin ardından istifasını açıkladı.

KORAY ÜKÜNÇ: GÖREVİMİZDEN İSTİFA EDİYORUZ

İstifa metnini hazırlayan ve imzalayan İl Başkanı Ükünç, “Genel merkezin isteğini yerine getiriyoruz. İl disiplin kurulu, il yönetim kurulu üyeleri ve ben görevlerimizden istifa ediyoruz” değerlendirmesini yaptı.

GÖREVE İADE EDİLİP EDİLMEMEK GENEL MERKEZİN TAKDİRİ

İstifasını yarın genel merkeze sunacak olan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, yeniden göreve iade edilip edilmeyeceğiyle ilgili olarak da, “Göreve iade edilip edilmemek genel merkezin takdiri” dedi.

Ükünç ile birlikte istifasını sunan yönetim kurulu, il disiplin kurulu üyelerinin sayısı 140 oldu.  

KORAY AYDIN İMZALI YAZIDA İL BAŞKANLARININ İSTİFASI İSTENMİŞTİ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın imzalı yazıda, “Bu güne büyük bir özveriyle, türlü imkansızlar içinde ve fedakarca görev yapan teşkilatlarımızda 24 Haziran seçimlerindeki adaylıklar başta olmak üzere çeşitli vesilelerle boşalmalar olmuş ve netice itibariyle taşra teşkilatlarımızda yerel seçimler öncesi ivedi olarak bir revizyon yapılması elzem hale gelmiştir. Genel başkanımız Meral Akşener başkanlığında 30 Ağustos 2018 tarihinde toplanan Başkanlık Divanı, partimizin taşra teşkilatlarındaki revizyon çalışmalarına imkan ve fırsat vermek ve yapılacak çalışmaları hızlandırmak amacıyla bütün il başkanlarımıza yönetimleriyle birlikte istifa etmeleri yönünde bir tavsiye kararı almıştır. Bütün il başkanlarımızın sorumluluk içinde hareket ederek alınan bu tavsiye kararının gereğini yerine getireceğine dair inancımı belirtir, çalışmalarınızda başarılar dilerim” ifadeleri kullanılmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.