Dolar 32,3798
%-0.18
Euro 34,7442
%0.01
Altın 2.426,110
%-0.52
Bist-100 9.970,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Atila'dan 24 Kasım mesajı:

Başkan Atila'dan 24 Kasım mesajı:

"Her zaman öğretmenlerimizin yanındayız" Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi Bornova'daki okulları ziyaret etti. Öğretmelerin Öğretmenler Günü'nü kutlayan Başkan Atila, Bornova Belediyesi olarak okullara her zaman destek olduklarını hatırlatarak, "Geleceğimiz olan çocuklarımız ve onları emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

  • Ege Postası
  • 23.11.2014 - 11:18

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi 9 Eylül İlköğretim Okulu ve Hilal Necmiye Hüsnü Ataberk İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Müdürlerle birlikte okulları gezerek, özellikle bahçe düzenlemeleri olmak üzere ihtiyaç ve eksikleri tespit eden Başkan Atila, "Geleceğimiz olan çocuklarımız ve onları emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi..
 
Bütün öğretmenlerin  24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Geleceğimiz ve en değerli varlığımız olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenler kutsal bir görevi yerine getiriyorlar. Başta Baş öğretmenimiz Büyük Atatürk olmak üzere sonsuzluğa uğurladığımız tüm öğretmenlerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyorum" diye konuştu.
 
1-Başkan Atila, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi Bornova'daki okulları ziyaret etti.
 
2- Başkan Atila, ziyaret ettiği okullarda minik öğrencilerle de yakından ilgilendi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.