Dolar 32,3579
%0.13
Euro 35,1782
%0.32
Altın 2.324,570
%0.18
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'den Diyarbakır'a 15 bin kitap

İzmir'den Diyarbakır'a 15 bin kitap

CHP İzmir Kadın Kolları, Diyarbakır'da yakılan 34 okula destek amaçlı başlattığı "Kitabımı Kardeşime Gönderiyorum" kampanyasında toplanan içlerinde ders, roman, hikaye, ansiklobedi bulunan 15 bin kitap ve binlerce kirtasiye ürününü göndermeye başladı. Gönderilen kitaplar Diyarbakır İl Kadın Kolları tarafından yakılan okulların öörencilere ulaştırılacağı bildirildi.

  • Ege Postası
  • 22.11.2014 - 14:17
İZMİR - Kampanya ile ilgili CHP İl Başkanlık Binasında yapılan basın açıklamasına CHP İlçe Kadın kolları Örgütleri Başkanları ve üyeleri CHP Kadın Kolları Genel Sekreteri Nurten Bozkurt katıldı. İl Kadın Kolları Başkanlığında kampanyada en çok kitap gönderen Bayraklı İlçe Kadın örgütü ve destek olanlara teşekkür belgesi verildi. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku "Diyarbakırda yakılan 34 okulla ilgili başlattığımız 'Kardeşime Kitabımı Gönderiyorum' kampanyasını 24 Ekim günü, 'doğuda, batıda, kuzeyde ve güneyde yaşayan çocuğumuzun geleceğinin çalınmasına izin vermiyeceğiz' diyerek başlattık. Kampanyaya 5 bin kitap hedefi ile başlamıştık. Bugün büyük bir mutlulukla açıklıyorum ki kampanyamızda 15 bin kitaba ulaştık. Şu ana kadar 4010 adet kitabı dün gönderdik. Bu gün de diğer kitapları göndereceğiz. 24 kasımda tüm kitaplar Diyarbakıra ulaşmış olacak" dedi.

Basın açıklamasında CHP Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından gönderilern mektup ta okundu. Mektupta 24 Kasım'da İzmir Kadın Kolları'nın yapmayı düşündüğü ziyaretin ertelenmesi istendi.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.