Dolar 32,3982
%-0.07
Euro 34,6303
%-0.5
Altın 2.391,420
%-1.79
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Arslan'dan esnaf ziyareti

Başkan Arslan'dan esnaf ziyareti

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan göreve geldiği günden bu yana esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinlemeye ve bu doğrultuda çözümler üretmeye devam ediyor. Başkan Arslan’ın esnaf gezisinde durağı bu kez Ataşehir Mahallesi oldu.

  • Ege Postası
  • 21.05.2015 - 11:19
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, başkan yardımcıları ile Ataşehir Mahallesi esnafını ziyaret etti. Gezi sırasında esnaflarla sohbet eden Başkan Arslan, Çiğli Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar ve projelerle ilgili bilgi vererek, Çiğli’yi daha yaşanır ve modern bir kent haline getirebilmek için çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Esnaf ziyareti sırasında sokaktaki vatandaşların da elini sıkarak merhabalaşan Başkan Arslan, onlarında sorunlarını ve isteklerini dinlemeyi ihmal etmedi. Ataşehir Mahallesi’nde ve diğer mahallelerde düzenli aralıklarla esnaf ziyaretinde bulunmanın önemine değinen Başkan Hasan Arslan, esnafın kent yaşamı üzerindeki etkisine de vurgu yaptı.



Başkan Arslan: “Çiğli’nin Gelişmesinde Esnafımızın Çok Büyük Rolü Var”
Düzenli aralıklarla Çiğli’de esnaf ziyareti gerçekleştirdiklerini, bu ziyaretler yoluyla esnafların sorunlarını ve isteklerini daha yakından dinleme imkanı yakaladığını belirten Başkan Arslan, “Esnafımız Çiğli’nin göz bebeğidir. Esnafın büyüyüp gelişmesi ekonomik sıkıntılarından arınması, yaptığı işi severek ve isteyerek yapması, Çiğli’nin büyüyüp gelişmesi ve sıkıntılarını çözmesi anlamına gelir. Esnafımız sıkıntı yaşarsa, zor durumda kalırsa bu tüm Çiğli’yi etkiler. İşte bu nedenler yüzünden esnafımızın sıkıntısı demek belediye olarak bizim sıkıntımız demektir. Çünkü biz hep birlikte, huzur ve dayanışma içerisinde hareket edersek “Çiğli” oluyoruz. Küçük ve orta ölçekli esnaf Çiğli’de önemli bir istihdam alanı oluşturmaktadır. Buda yaşadığımız kentin ekonomisine ciddi katkı demektir. Çiğli’nin gelişmesinde esnafımızın çok büyük rolü var. Çiğli esnafı şunu bilmelidir; hiç çekinmeden her türlü sıkıntısını ve ihtiyacını belediyemize iletebilir. Ataşehir mahallemiz de diğer mahalle esnafları gibi çok kıymetli bir görevi yerine getirmektedirler. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.