Dolar 32,1994
%0.06
Euro 35,0220
%0.09
Altın 2.514,300
%0.15
Bist-100 10.740,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aliağalılar  Levent Yüksel ile coştu

Aliağalılar Levent Yüksel ile coştu

Aliağalılar 19 Mayıs'ı Levent Yüksel konseriyle kutladı

  • Ege Postası
  • 20.05.2015 - 13:28
İZMİR'in Aliağa İlçesi'nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı kapsamında düzenlenen konserde sahne alan Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Levent Yüksel, en güzel şarkılarını seslendirdi.

Aliağa Cumhuriyet Meydanı'nda yaklaşık 5 bin kişinin katılımı ile gerçekleşen Levent Yüksel konserinde, seyirciler sanatçıya birçok parçada eşlik etti. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı kapsamında düzenlenen gecede Levent Yüksel, 1990'lara ait hit olmuş şarkılarıyla Aliağa'da nostalji rüzgarı estirdi. Konsere, "Dünyada herkesin kabul ettiği, tüm dünyanın; ‘keşke bizim önderimiz olsaydı' dediği, Atatürk'ün gençliğe armağan ettiği 19 Mayıs kutlu olsun" diyerek başlayan Yüksel, enstrüman da çalarak elektro bağlama şov yaptı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Levent Yüksel, 1990'lı yıllarda söylediği şarkıların halen unutulmamasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Tüm şarkılarımı biliyor olmanız, özellikle şarkılarımı bestelediğim yıllarda doğan gençlerimizin bana burada şarkılarımı söylerken eşlik ediyor olması, benim için gerçekten gurur verici" dedi.

BAŞKAN ACAR, MİKROFONU GENÇLERE BIRAKTI 

Gecenin sonunda sahneye Aliağalı 6 genç ile birlikte çıkan MHP'li Belediye Başkanı Serkan Acar, "Gençliğe armağan edilen bir günde konuşmak bizim değil gençlerimizin hakkıdır" dedi. Başkan Acar, teşekkür konuşmasını yapmak üzere mikrofonu sahneye birlikte çıktığı gençlere bıraktı. Atatürk'ün yolunda olmaktan gurur duyduklarını ve bu yoldan asla ayrılmayacaklarını belirten Aliağalı gençler, gecenin anısına Levent Yüksel'e çiçek ve Kyme Antik Kenti'ne ait sikkelerin tuğrası ile işlenmiş bir cam kase takdim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.