Dolar 32,2131
%0.11
Euro 35,0197
%0.09
Altın 2.503,260
%-0.29
Bist-100 10.953,00
%1.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Son atak kadın kolları

Son atak kadın kolları

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Teşkilatı finali kadın kollarıyla yapacak. Banu Önkol başkanlığındaki il kadın kolları seçimlerin son haftasında İzmir’de ki tüm kadınlara ulaşmayı hedefliyor.

  • Ege Postası
  • 20.05.2015 - 11:43
Partisinin kadın milletvekili adaylarıyla birlikte tüm kadın kolları teşkilatlarını bu haftasonu Göl Gazinosunda bir araya getirerek son hafta stratejisini belirleyeceklerini vurgulayan Kadın Kolları Başkanı Banu Önkol; “büyük hedeflere sorumluluk anlayışları yüksek insanlarla ulaşılır. Çok şükür kadınlarımız böyle ulvi bir sorumluluk anlayışına sahip. Evleriyle, işleriyle, çocuklarıyla ve sosyal alanda başarıyla üstesinden geldikleri faaliyetlerinin yanında bir de partimiz için çalışıyorlar. Onların hayat başarısı bizlere siyasi başarıyı da getirecektir” dedi.

Kadın Adaylarımız Şansımız

Partisinin kadın adaylarından da övgüyle bahseden Önkol; “çalışkanlıkları, bilgi ve birikimleri ile hepimizin gurur oldular, Hepsi İzmir için büyük şans. Dört kadın adayımız da İzmir’in ve bizlerin meselelerini çok iyi biliyor, çözüm yolları hakkında çözüm üretiyor. İzmirli hemşehrilerimiz adaylarımızın samimiyetini ve tecrübelerini çok iyi değerlendirecek ve onları meclise taşıyacaklardır. MHP bu seçimlerin parlayan yıldızı olacak ve tek başına iktidar olacaktır” 

Tüm Kadınlarımızı Davet Ediyorum

Milletvekili Adayları Neslihan Çelik, Senem Kılıç, Hatice Öke Bölük ve Figen Tosunor’un katılımlarıyla Fuar Göl Gazinosu’nda  23 Mayıs Cumartesi günü saat 12.30’da gerçekleştirilecek olan “İzmirli Kadınlar Bizimle Yürüyor” toplantısına tüm kadınları davet eden MHP İzmir’in Kadın Kolları İl Başkanı Banu Önkol, “birçok STK temsilcisi ve gönüllü kuruluşlarımızın temsilcileri bu toplantıda bizlerle birlikte olacak. Seçim kazandıracak bir proje ile son haftaya gireceğiz. Ben bu toplantımıza bütün kadınlarımızı davet ediyor bu onurlu mücadelede onlarında imzasının olmasını istiyorum. Gelin bizimle yürüyün diyorum.” Dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.