Dolar 32,2767
%0.01
Euro 35,0269
%-0.17
Altın 2.472,770
%0.27
Bist-100 10.537,00
%2.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bardakçı ailesinin evi tepeden tırnağa döşendi

Bardakçı ailesinin evi tepeden tırnağa döşendi

Üç yıldır çöp toplayarak geçinmeye çalışan Bardaklar ailesinin tüm ev eşyaları Konak Belediyesi eşya bankası tarafından karşılandı

  • Ege Postası
  • 04.10.2012 - 10:09
  İZMİR-Bomboş evde iki çocuğuyla birlikte sıkıntılı günler geçiren Bardaklar ailesinin evi Konak Belediyesi eşya bankası tarafından tepeden tırnağa döşendi. Bugüne kadar pek çok aileye ve öğrenciye ev eşyası yardımı yapan Konak Belediyesi, Dilek ve Ali Bardaklar çiftinin ihtiyacı olan eşyaları karşıladı.

 Anne Dilek Bardaklar, ilköğretim çağındaki biri kız iki çocuğu ile birlikte  büyük bir dram yaşadıklarını anlatarak, çaresiz kaldıkları anda Konak Belediyesi’nin yardım elinin uzandığını söyledi. Bardaklar,”  3 yıl öncesine kadar eşimin annesi de bizimle birlikte yaşıyordu. Ancak anlaşmazlık sonucunda ayrı bir eve taşındık. 3 yıldır çöp toplayarak hayatımızı sürdürmeye çalışıyoruz, ancak hiç ev eşyamız olmamıştı. Çocuklarımı okutmak istiyorum bu nedenle eşimle birlikte çöp toplayıp satıyoruz, ama kazancımız çok yetersiz. Günlük 10 lira ile 30 lira arasında kazanıyoruz. Ev kiramızı ödemekte zorlanıyoruz. Konak Belediyesi’nin bu hizmetini duyunca biz de başvurduk ve şimdi koltuktan, yatağa, mutfak eşyasından halıya kadar her şeyimizi gelip kendimiz seçtik. Bize bu fırsatı tanıyan, bizim gibi garibanların yanında olan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a teşekkür ederiz” diye konuştu.

Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, mutlulukları gözlerinden okunan ailenin çocuklarına eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla  bir de bilgisayar armağan etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.