Dolar 32,3599
%-0.37
Euro 34,6824
%-0.36
Altın 2.395,520
%-1.12
Bist-100 10.157,00
%1.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balyoz sanığı tümgeneral İP'e katıldı

Balyoz sanığı tümgeneral İP'e katıldı

Balyoz tertibi nedeniyle 3 Ekim 2011 tarihinde tutuklanan ve Anayasa Mahkemesi’nin kararıyla tahliye olan Emekli Hava Tümgeneral Beyazıt Karataş, İşçi Partisi’ne üye oldu. Karataş, İşçi Partisi İzmir İl Başkanlığı’nda yapılan basın toplantısında İşçi Partisi’ne neden üye olduğunu şöyle açıkladı:

  • Ege Postası
  • 18.09.2014 - 14:29
“Atatürk ilke ve devrimlerini, cumhuriyet değerlerini, ülkenin milli birliğini ve bütünlüğünü savunan eylemlere imza atan İşçi Partisi’yle vatan cephesinde olmak istedim.
Ülkemizin büyük sorunlarla uğraştığı bu dönemde büyük bedeller ödeyerek sıkıntılara göğüs germiş İşçi Partisi’ni çözümün adresi olarak gördüm.
Türkiye’nin bölünme planını görüp, çok önceden deşifre eden ve bunu her fırsatta topluma anlatan İşçi Partisi’nin bu görevine katılarak vatan borcumu yerine getirmeye devam etmek istiyorum.
Soykırım yalanlarının uluslar arası alanda başarısızlığa uğratılması çalışmalarına İşçi Partisi’yle yan yana yol almak istedim.
Silivri mahkemelerinde TSK’ya kumpası görüp korkmadan, yılmadan kitleleri harekete geçiren bizlerin ve ailelerimizin yanında yer alan İşçi Partisi’nin mücadelesi içerisinde bende olmak istedim.
Türkiye’de emeğe verdiği saygı ve bunun korunması için verdiği mücadelesiyle ayrıca, kamu değerlerinin korunmasındaki çabalarıyla İşçi Partisi’nin emek cephesinde olmak istedim.
Bölge başarısının korunmasındaki  çabalarıyla dikkat çeken İşçi Partisi’yle “Yurtta barış, Dünyada barış” ilkesinin ışığında ön saflarda olmak istedim.
Parti programında ve pratikte gençlere, kadınlarımıza ve parti içi demokrasiye daha fazla önem veren İşçi Partisi’yle geleceğe yol almak istedim.
İşçi Partisiyle toplumda öncü görevini yerine getirmek istedim.
Sonuç olarak;
Öncülerin belirlenmesi, birleştirilmesi, halkın örgütlenmesi ve Milli Hükümet’in kurulması aşamasında Türkiye’mizin geleceğini belirlemede önemli bir yer alacak İşçi Partisi’nin içerisinde olmak istedim. “

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.