Dolar 32,4045
%-0.25
Euro 34,7420
%-0.66
Altın 2.438,740
%0.1
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balçova'da spor ücretsiz

Balçova'da spor ücretsiz

Balçova Belediyesi’nin 10 yıldır “7’den 70’e Herkese Ücretsiz Spor” sloganı ile başlattığı spor eğitimi bu yılda kayıtlara başladı. Balçovalı binlerce aile çocuklarına belediye spor tesislerinde ücretsiz spor yaptırabilecek.

  • Ege Postası
  • 30.09.2014 - 10:34

Balçova Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından on yıldır sürdürülen ücretsiz spor okulları bu yılda kayıtlarına başladı. Belediyenin farklı bölgelerde konuşlanmış spor tesislerinde verilecek olan futbol, basketbol, tenis, voleybol, anne çocuk cimnastiği, plates ve aerobik eğitimi için çocuğun Balçova sınırları içinde oturması yeterli. Her yıl 6 bin çocuk ve yetişkinin eğitim aldığı Balçova Belediyesi Spor Okulları’nda yetişen çocuklar farklı spor dallarında yapılan müsabakalarda bir çok branşta İzmir ve Türkiye birinciliğine imza attı.
   
Özellikle gençlere ve çocuklara farklı bir amaç için spor yaptırdıklarını ifade eden Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya “Biz on yıldır hem çocuklarımıza ücretsiz spor yaptırıyoruz hem de spor kıyafetlerini veriyoruz. Amacımız çocuklarımızın hem sağlıklı büyümesi hem de kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlamak. Balçova da spor eğitimini ücretsiz yaptığımız günden bu yana özellikle çocuk suç oranlarında çok çok önemli bir düşüş yaşandı. Ayrıca Balçova’nın eğitim alanındaki başarısı da ciddi bir artış gösterdi” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.