Dolar 32,5437
%0.18
Euro 34,9387
%-0.09
Altın 2.436,010
%-0.01
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balçova Sevdası için yürüdüler

Balçova Sevdası için yürüdüler

Balçova Belediyesi'nin düzenlediği "Cumhuriyet'e Saygı Ata'ya Sevgi" yürüyüşüne binlerce Balçovalı bayraklarıyla katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya "Biz Cumhuriyet'i mizi asla bırakmayacağız. Balçova bırakmayacak" diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 30.10.2014 - 10:46
Binlerce Balçovalı Cumhuriyet için yürüdü

 Karaman’daki maden kazası nedeniyle konser ve eğlencelerin iptal edildiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda vatandaşlar sessiz yığınlar halinde Cumhuriyet’e bağlılıklarını göstermek için yürüdü. Balçova Belediyesi tarafından düzenlenen fener alayına katılan binlerce vatandaş ellerinde bayraklar ve Atatürk posterleri ile yürüdü. Sakarya ve Ata Caddeleri’nde zaman zaman slogan atarak yürüyen kalabalığa balkonlardan da büyük sevgi gösterisi vardı. Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ve Eşi Fatma Çalkaya’da balkonlarından korteje destek veren vatandaşları selamladı, yol kenarındaki ailelere çiçek verdi.

Çalkaya “Cumhuriyet’e sahip çıkacağız”

Yürüyüşün sonunda bir aracın üstüne çıkarak kalabalığa hitaben bir konuşma yapan Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya “Biz özgürlüğümüzü Cumhuriyet’e borçluyuz. Bugün özgür bir şekilde yaşıyorsak bunu Cumhuriyet’e borçluyuz. O’na sahip çıkmak zorundayız. 91 yıl sahip çıktık bundan sonra da sahip çıkacağız. Çok çalışarak Cumhuriyetimizi ve ülkemizi en üst seviyelere taşıyacağız” dedi. Konuşmanın ardından hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı okuyan Balçovalılar daha sonra sessiz bir şekilde evlerine döndü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.