Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakın o bayrak ne oldu!

Bakın o bayrak ne oldu!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel’in ödenek yetersizliği nedeniyle İzmir Basmane Polis Merkezi Amirliği’nde bayrak direği ve bayrak olmadığını dile getirmesinin ardından, bayrak yerine direği dikildi, Türk bayrağı tekrar göndere çekildi. CHP'li Sertel gündeme getirmişti

  • Ege Postası
  • 18.10.2018 - 10:33

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, önceki gün Meclis’te yaptığı konuşma ile 3-9-10 ve 15 Ekim’de yapılan resmi yazışmalarda Basmane Polis Merkezi Amirliği’nin bayrak direği talebinin reddedildiğini duyurmuştu.

Sertel, "Önce hastanelerde ameliyat krizi şimdi de bayrak direği krizi. Sağlıktan tasarruf olmayacağı gibi bayrağımızdan da tasarruf olmaz. Bayrağımız en güzel yerde dalgalanmalı. Bu iç acıtıcı duruma son verilmeli. Polis merkezinin önünde şuan Türk bayrağı yok. Madem ödenek yok İçişleri Bakanı müsaade etsin ben alayım. Cuma günü gidip dikilmesini sağlayayım” demişti.

CHP'li Sertel’in Meclis’teki konuşmasının ardından harekete geçen yetkililer dün Basmane Polis Merkezi Amirliği önüne bayrak direğini yeniden dikerek, Türk bayrağını tekrar göndere çekti.

O ZAMAN 3600 EK GÖSTERGEYİ DE YAPIN

Bayrağın dikilmesini haber alan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Meclis’te yeniden söz alarak, “Madem benim sözümü dinleyerek benim dikmeme müsaade etmeden bayrağı hemen diktiniz. O zaman seçim öncesinde öğretmenlere, polislere verdiğiniz 3600 ek gösterge sözünüzü de yerine getirmenizi istiyorum. Bu ayıba son vererek bayrağımızı yeniden dikenlere de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.