Dolar 32,3679
%-0.35
Euro 34,7063
%-0.29
Altın 2.396,070
%-1.1
Bist-100 10.164,00
%1.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Beklenen açıklama geldi! İl başkanı o isim oldu

Beklenen açıklama geldi! İl başkanı o isim oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir il başkanının kim olacağına karar verdi. Yaklaşık bir buçuk aydır beklenen atama sonunda İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar oldu. Beklenen açıklama geldi

  • Ege Postası
  • 17.10.2018 - 19:02

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, bir buçuk aydır merakla beklenen İzmir İl Başkanının kim olacağını açıkladı. Yaklaşık bir buçuk aydır beklenen atama sonunda İY İ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in teşkilatlarda yapmak istediği revizyon için tavsiye kararı niteliğinde isteği istifa talebinin ardından tüm il başkanları istifasını vermişti. İzmir il başkanı Koray Ükünç de yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istifasını vermişti.

Şanlıurfa il başkanının belli olmasının ardından 80 ilin il başkanı belli olur iken ataması belli olmayan tek il olarak İzmir kalmıştı. İzmir il başkanlığı için en son DYP Manisa eski Milletvekili Cengiz Üretmen ve İYİ Parti İzmir Milletvekili adayı da olan Hüsmen Kırkpınar Ankara’ya çağrılmıştı. Üretmen ve Kırkpınar, Koray Aydın ile görüşmüştü. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Şanlıurfa ile birlikte İzmir'in yeni il başkanlarının atamasını da yaptı. Yaklaşık bir buçuk aydır beklenen atama sonunda İY İ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.